Kategoriler

Haber Alanya

Alanya 7 Bilim Koleji’nde unutulmaz bir gün 

Alanya’nın seçkin eğitim kurumlarından 7 Bilim Koleji Ana Okulu, İlk Okul ve Orta Okul bölümünde unutulmaz bir gün daha yaşandı. Kolejde eğitim gören öğrencilerin hazırladığı Bilim Şenliği’nin ardından bir de kermes etkinliği düzenlendi. Eğitimciler, veliler ve öğrenciler keyifli bir gün geçirdikleri için okul yönetimine teşekkür etti.

Alanya 7 Bilim koleji  Geleneksel Bilim Şenliği ve  Kermes etkinliği sona erdi. Okulun bahçesinde velilerinde katılımı ile gerçekleşen etkinlikte öğretmenlerin rehberliğinde deney gösterileri de yapan öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiler. 

Bilim Şenliğimizde Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul öğrencilerinin yaptıkları birbirinden başarılı projeler ve yarışmalar davetlilerin beğenisine sunuldu.  Daha sonra bilim şenliğinin eğlenceli oyunların oynanması ile son buldu.  Kermes boyunca veliler tarafından yapılan birbirinden güzel yiyecekler ise davetlilere ve öğrencilere ikram edildi.

Öğrenciler şenlikte  Da Vinci Köprüsü, Periskop, Uçan Sehpa ve Jenga ile Denge, Limon Pili,  Heron Çeşmesi, Robotik,Teleskop, Ayın Evreleri,  Renk Çarkı, Işık Renkleri Karışırsa Ne Olur?,  Newton Beşiği, " gibi sunumlarla katıldı.  Ayrıca ilgili öğretmenler gözetiminde . Yanmayan Para, Açık Hava Basıncı, Kimyacının Kibriti, Roket Yapımı, Hızlı Yanma Tepkimesi,  DNA İzolasyonu,  Tıpkı Volkan Patlaması gibi deneyler gerçekleştirildi.

7 Bilim Koleji Ortaklarından Ersin Özkanlı şunları söyledi: " Eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaşılırken okulumuzda  yıl sonu etkinliği  olarak okul aile birliğince kermes düzenlendi.  Kermesimiz zengin içeriği ile gözlere hitap ederken muhteşem tatlarıyla da öğrencilerin ilgisini çekti. Yoğun ilgi gören kermesimiz kısa süre içinde hedeflenen amaca ulaştı. Öğrencilere rehberlik aşamasında yardımcı olan öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür eder, emeklerinden dolayı tebrik ederiz. Sergide emeği geçen bütün öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." 

   

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
88 Kez Görüntülendi.
Abi-kız kardeş 3'er yıl arayla LGS birincisi oldular
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya'da dostluk rüzgarı estiren festival
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Cuma Pazarı yeniden açık alana taşınıyor
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Halk Kafe ilk gün ücretsiz
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Elikesik halkına ücretsiz plaj
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Orman yangınlarına karşı devriye ve faaliyetler arttırıldı
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik’ten uyarı: “Adımı kullanıp dolandırıyorlar 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'ten önemli uyarı ve açıklama
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
CHP’li Aykut Kaya Alanya’da ALTSO'da inşaat sektörünü dinledi
Sağlık
13 Kez Görüntülendi.
Hastane yönetimi bünyesinde hizmet veren güvenliklerin gününü unutmadı .