Kategoriler

Haber Alanya

Alanya’daki o tesis “Aile Plajı” oluyor 

Alanya Belediyesi Aytap’ta bulunan Aysultan Kadınların Plajı’na günü birlik tesis yapılarak açtığı ihaleye son yıllarda katılım olmadı. Özçelik başkanlığındaki yeni yönetim, kiralama bedelini düşürüp kullanım amacını da ‘Aile plajı’ olarak revize ederek ihaleye çıkardı.

Dönemin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 2017’de yaklaşık 1 milyon lira harcayarak hizmete açtığı 4 yıl kadınlar plajı olarak hizmet verdi. Seçimi Muhittin Böcek’in 2019’da kazanmasının ardından plajın kullanım hakkı Muğla merkezli MUÇEV Vakfına verilirken plaj bu süre zarfından hizmete açılmadı. Geçen yıl Alanya Belediyesi’nin tahsisini aldığı plaj birkaç kez ihale çıktı ancak talip olmayınca işletmeye açılamadı.

Alanya Belediyesi 9 bin 280 metre karelik alanın günü birlik tesisi olarak hizmet verecek yıllığı 1 milyon liradan 15 aylık kullanım için ihale düzenledi. 30 Mayıs’ta Alanya Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak ihale için 37 bin 500 lira geçici teminat ve 125 bin lira cayma bedeli belirlendi. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik başkanlığında yapılacak encümendeki ihalede Aysultan’a işletmeye talip olacak firma geçmişten farklı olarak ‘Aile plajı’ formatında kabul yapacak. Aile olmayanlar plajdan yararlanamayacak, talipli çıkmaması halinde ise belediye kendisi işletecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
KYK Yurtları Çevresinde Denetim Yapıldı
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi her zaman çocukların yanında
Alanya
66 Kez Görüntülendi.
Marella DİSCOVERY Alanya Limanı’na demirledi
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Alanya’da yüzlerce tişörte el konuldu 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Arama Kurtarma ekiplerinden Kaymakama ziyaret
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Aranan zanlılar Alanya'da yakalandı
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor – Kasımpaşa maçının hakemi belli oldu
Gündem
13 Kez Görüntülendi.
İstanbul’da Alanyaspon Takımı kuruldu
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Otogarı’nda Rekor