Kategoriler

Haber Alanya

Alanyaspor Pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacak

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'yi tahtından indirerek moral bulan Corendon Alanyaspor, 26. hafta maçında 18 Şubat Pazar günü Adana Demirspor'u Oba'da ağırlayacak.

CORENDON Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında bir diğer Akdeniz ekibi Adana Demirspor'u konuk edecek. Oba Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 13.30'da başlayacak. Ligde son olarak Fenerbahçe ile pazar günü deplasmanda karşılaşan ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak hem altında değerinde 1 puan kazanan, hem de sarı lacivertli ekibi liderlik koltuğundan eden turuncu yeşilli takım, gözünü Adana Demirspor'la oynayacağı kritik mücadeleye dikti.

RAKİP PUAN İSTEYECEK

Pazar günü oynanacak maçta Alanyaspor'un rakibi olan Adana Demirspor, ligde 8 maçtır kazanamıyor. Son olarak 17. haftada Antalyaspor'u mağlup edebilen lacivert mavili ekip, 15 maçlık süreçte başka 3 puan alamadı. Ligde üst üste Hatayspor, Pendikspor ve Kasımpaşa'ya kaybeden Adana Demirspor, şiddetle puana ihtiyaç duyuyor. Ligin ilk yarısında Adana'da oynanan maçta Alanyaspor sahadan 4-0 mağlup ayrılmıştı. Turuncu yeşilli ekip, Alanya'da oynanacak olan maçta Adana Demirspor ile olan hesabını görmek istiyor.

ÇALIŞMALAR DÜN BAŞLADI

Corendon Alanyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün başladı. Fenerbahçe maçından sonra 1 gün izin yapan futbolcular, dün tesislerde bir araya gelerek haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdiler. Teknik Direktör Fatih Tekke yönetimindeki idmanda oldukça neşeli olan turuncu yeşilli oyuncular, ısınma çalışmalarının ardından gruplar halinde pas oyunu oynadılar. İdmanı düz koşu ve şut çalışması ile tamamladıkları öğrenilen Alanyasporlu futbolcular, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına bugün devam edecekler. Cemali AYDINOĞLU

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarmadan Genel Trafik Uygulaması
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Motosiklet Sürücülerine 3 Günde 462 Bin TL Ceza
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 1400 öğrenciye 2 MİLYON yardım
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ui-Jo Hwang’ı renklerine bağladı 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da vefat eden hemşireye son görev
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Veli ve Öğretmenlerin Oluşturduğu Waldorf Birliği Çalışmalarına Hasbahçede'ki Yeni Yerinde Devam Ediyor
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Yaşam Merkezinden Jandarmaya anlamlı ziyaret
Alanya
44 Kez Görüntülendi.
Alanya ATASEM’in meslek ve hobi kurslarına kayıtlar başlıyor