Haber Alanya
Antalyasporlu oyuncuları taşıyan uçak Alanyaya acil iniş yaptı

Antalyasporlu oyuncuları taşıyan uçak Alanya’ya acil iniş yaptı

Antalya’da hayatı felç eden şiddetli yağışlar havayolunu da vurdu. Antalyaspor kafilesini taşıyan uçak olumsuz hava yüzünden Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Samsunspor maçı dönüşü için Antalyaspor kafilesini taşıyan uçak Antalya’daki şiddetli yağıştan dolayı Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Kulüp sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ”Samsunspor maçı dönüşü kafilemizi taşıyan uçak Antalya’daki olumsuz hava şartları nedeniyle Alanya Gazipaşa Havalimanı’na inmek zorunda kalmıştır. Kafilemiz, Gazipaşa’dan kara yolu ile Antalya’ya dönecektir.”

Öte yandan Antalya Havalimanı’nda olağanüstü bir durumun olmadığı, hava trafiğinin devam ettiği bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre ise ev, iş yerleri ve araçlarda yağış nedeniyle mahsur kalan çok sayıda kişi tahliye edildi. Bölgedeki çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
user

Daha Fazla Haber