Kategoriler

Haber Alanya

Alanya, Hollanda Turizm Fuarı’nda ilgiyle karşılandı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Hollanda’nın Utrect şehrinde düzenlenen turizm fuarına 50 metrekarelik özel bir stantla katıldı.

Hollanda’da organize edilen Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarı, profesyonellere yönelik olan ilk günüyle başladı. Alanya standı ilk günde turizm profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. Fuarda, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ile ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu Alanya’yı temsil ediyor. Aynı zamanda birçok Alanyalı turizmciyi de ağırlayan stant çeşitli toplantılara ev sahipliği yapıyor.

Fuarın ilk gününde Alanyalı Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy şehrinin standını ziyaret etti. Başkonsolos Ersoy’a, Alanya Kaymakamı tarafından şehrin sembolü olan bir hediye de takdim edildi. Bu ziyaret, Alanya’nın uluslararası alandaki tanınırlığını ve turizmdeki etkisini artırmaya yönelik atılan adımların bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Fuarın ilk gününden izlenimlerini aktaran Dahaoğlu, “Hollanda fuarında standımıza olan ilgi ilk günden çok yüksek” diyerek umutlu olduklarını söyledi. Profesyonellere yönelik olan ilk gün sonrasında, fuar 15 Ocak tarihine kadar sürecek. ALTAV yetkilileri ise fuar boyunca Alanya’nın güzelliklerini ve benzersiz turizm potansiyelini geniş kitlelere tanıtmak için çaba gösterecek. Fuarın diğer günlerinde de Alanya standının olumlu ivmesinin artarak devam etmesi bekleniyor.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarmadan Genel Trafik Uygulaması
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Motosiklet Sürücülerine 3 Günde 462 Bin TL Ceza
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 1400 öğrenciye 2 MİLYON yardım
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Ui-Jo Hwang’ı renklerine bağladı 
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da vefat eden hemşireye son görev
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Veli ve Öğretmenlerin Oluşturduğu Waldorf Birliği Çalışmalarına Hasbahçede'ki Yeni Yerinde Devam Ediyor
Asayiş
24 Kez Görüntülendi.
İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Yaşam Merkezinden Jandarmaya anlamlı ziyaret
Alanya
44 Kez Görüntülendi.
Alanya ATASEM’in meslek ve hobi kurslarına kayıtlar başlıyor