Kategoriler

Haber Alanya

Gündoğmuş’ta Mehmet Ali Gürses fırtınası

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Alanya Postası Genel Yayın Müdürü Mehmet Ali Gürses’i aday ilan etmesi Gündoğmuş’ta sevinçle karşılanırken, Gürses ise parti büyüklerine ise adaylık sürecinde gösterdikleri yakın ilgiden ötürü teşekkür etti.

Alanya’nın duayen gazetecisi, Alanya Postası Genel Yayın Müdürü Mehmet Ali Gürses, memleketi Gündoğmuş’a hizmet etmek için siyasete soyundu. Gündoğmuş’ta halkın sevip saydığı isimlerden biri olan Gürses’in adaylığı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin grup toplantısında elini kaldırıp, ‘Gündoğmuş Belediye Başkan Adayımız Mehmet Ali Gürses’ yönündeki sözleriyle kesinleşti.

Akşener’in Gürses’in adaylığını ilan etmesi sadece Gündoğmuş’ta değil, Alanya ve bölge siyaseti ve seçmenlerini de hem sevindirdi, hem de heyecanlandırdı. Gürses, Akşener’e, ‘Herşey İyi olacak’ sözü verdi, ardından yerel seçim için hazırlıklara başladı.

Kendisini Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı ilan eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkür eden Gürses, “Bana güvenen, inanan ve sorumluluk yükleyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ne kadar teşekkür etsem azdır. Adaylık sürecinde destek ve güvenden dolayı Teşkilat Başkanımız M. Satuk Buğra Kavuncu’ya, Yerel Yönetimler Başkanımız Burak Akburak’a, Medya İlişkileri Başkanımız ve Parti Sözcümüz Kürşat Zorlu’ya, Meclis Grup Başkanımız Koray Aydın’a, Antalya Milletvekillerimiz Uğur Poyraz ve Aykut Kaya’ya, İl Başkanımız Vahdet Afşin Karacan’a, Gündoğmuş İlçe Başkanımız Emir Ali Çatalkaya’ya teşekkür ediyorum. Bu süreçte yanımda olan aileme, ismini sayamadığım kıymetli dostlarıma ve hemşehrilerime desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Gündoğmuş İyi olacak. 1 Nisan’da Gündoğmuş İyi hizmetlere kavuşacak” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Orman Haftası kutlamaları başladı
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Emniyet Güçleri Okullarda Öğrencileri Bilgilendiriyor
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
1 Haftada 22 Bin 672 araç sürücüsüne ceza kesildi
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Alanya yeni çevreyolunda kafalar karışık
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meşhur Mamadı Yolu'nda son aşamaya gelindi
Asayiş
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis denetimlerde adeta kuş uçurtmuyor
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya polisi 7/24 sahada
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Voleybol Ligi finali Alanya’da yapılacak
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Alanya’da motosiklet denetimi!
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Böcek ve Türel arasındaki tartışma Alanya'ya sıçradı! "Bizden sonra çivi bile çakılmamış"