Kategoriler

Haber Alanya

Lezzetli yemek, iş verimini yükseltir

Uzmanlar iş yerlerinde yenilen yemeklerin beğenilmesinin iş verimini arttırdığına söylerken, 32 yıldır hazır yemek sektöründe faaliyet gösteren Yankı Yemek, ’Önce insan’ sloganıyla ve ’yemediğimiz yedirmiyoruz’ ilkesi ilke hareket ederek müşterilerinin iş veriminin artmasına katkı sunuyor.

Uzmanlar iş yerlerinde yenilen yemeklerin beğenilmesinin iş verimini arttırdığına söylerken, 32 yıldır hazır yemek sektöründe faaliyet gösteren Yankı Yemek, ’Önce insan’ sloganıyla ve ’yemediğimiz yedirmiyoruz’ ilkesi ilke hareket ederek müşterilerinin iş veriminin artmasına katkı sunuyor.

Bursa’da üretim yapan Yankı Yemek A.Ş. firmasının Pazarlama Müdürü Seda Çibuk, verimli çalışmanın şartlarının birinin de işletmelerde personele sunulan yemeğin beğenilmesi olduğunu söyledi. Çalışanların iş yerlerinde yedikleri yemeklerde önceliği lezzet ve görüntüye verdiğini belirten Çibuk, “Elbette yemeklerin sağlıklı gıdalardan ve hijyen ve sanitasyon kurallarına uyularak üretilmesi ve sevk edilmesi de çok önemli” dedi.

Hijyen ve sanitasyonun mutfakta başlayıp mutfakta bitmediğini, yemek tüketilene kadar tüm aşamalarda aynı titizlikle hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Seda Çibuk, hazır yemek sektörüne adım attıklarında ’Önce insan’ sloganını seçtiklerini belirterek, "İnsanı ilk sıraya aldığımızda gerisi kendiliğinden geldi. İlk günden bugüne kendi yemediğimiz yemeği kimseye yedirmedik. Bu sayede, sektörde kalıcı başarı elde ettik” diye konuştu.

Yemek servisi veya yerinde üretim yaptıkları iş yerlerinde çalışanlar ile sürekli irtibat halinde olduklarını da belirten Seda Çibuk, müşteri temsilcilerini belirli aralıklarla iş yerlerine göndererek, yemeklerini tüketenlerle görüştürdüklerini ve anketler yaptıklarını da söyledi. Anketlere verilen cevaplarda çalışanların yemeklerde lezzet ve görüntüye çok önem verdiğinin ortaya çıktığını belirten Seda Çibuk, “Yemek üretiminin ve dağıtımının her aşamasında titiz davranıp asla kaliteden taviz vermiyoruz” dedi.

Seda Çibuk, Nilüfer Çalı Sanayi Bölgesi’nde 2 dönümlük kapalı alandaki tesislerinde günde ortalama 20 bin, yılda 4 milyon kişiye yemek ürettiklerini ve günlük 30 bin kişiye yemek üretecek kapasiteye sahip olduklarını da sözlerine ekledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Üniversitesi'nden Sanat Üretimi etkinliği
Eğitim
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Keykubat Üniversitesi'nde Lisansüstü kayıtlar başladı
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Polis Yürüyüş Yolları ve Parkları Denetledi
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi Tiyatrosu 2024 Yılında 10 Bin Sanatseveri Buluşturdu
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Öğrencileri Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde Batı Birlik Taşıyacak
Antalya
19 Kez Görüntülendi.
Antalya Büyükşehir'den Alkü’lü öğrencilere çorba ikramı
Gündem
23 Kez Görüntülendi.
Alanya Balıkçı Barınağı için protokol Ankara'ya gitti
Antalya
20 Kez Görüntülendi.
Emniyet Jandarma ve Sahil Güvenlik'e GAMER Eğitimi
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Komşuda kaçak tütün operasyonu
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Balon Balığı destekleri devam ediyor