Kategoriler

Haber Alanya

Osmangazili atlet rekor geliştirdi

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcularından Enes Çankaya, Bursa’da düzenlenen Olimpik Deneme Yarışları’nda disk atma kategorisindeki rekorunu geliştirdi.

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcularından Enes Çankaya, Bursa’da düzenlenen Olimpik Deneme Yarışları’nda disk atma kategorisindeki rekorunu geliştirdi.

Son dönemde elde ettiği derecelerle adından söz ettiren Enes Çankaya, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Disk atma kategorisinde 14 yıldır Fatih Şener’e ait rekorun yeni sahibi olan genç sporcu, Bursa’da düzenlenen Olimpik Deneme Yarışları’nda rekor tazeledi. Rakipleri karşısında üstün performans sergileyen Çankaya, 57.62’lik derecesini 59.46’ya çekerek U20 Türkiye rekorunu geliştirdi. Osmangazili yıldız, aynı zamanda Avrupa ve Dünya Gençler Şampiyonası’nın barajlarını geçti.

Müsabakadan mutlu bir şekilde ayrılan Enes Çankaya, desteklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti. Başkan Dündar da sporcu ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
20 Kez Görüntülendi.
Efsane Belediye Başkanı ve Milletvekili Hayri Doğan
Eğitim
10 Kez Görüntülendi.
Bakan Yardımcısı Ökten, Halk Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
ALANYA’DA TEKNOLOJİ VE EĞİTİMDE YENİ BİR DÖNEM !
Eğitim
7 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer, Türkler Borsa İstanbul Lisesi'ni ziyaret etti
Belediye
7 Kez Görüntülendi.
Alanya kırsalındaki kadınlarla söyleşi
Alanya
8 Kez Görüntülendi.
Alanya’da gençlere küresel ısınma anlatıldı
Asayiş
5 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma’dan İşbirliği Teşekkürü
Gündem
6 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi ekiplerinden denetim rekoru
Güncel
5 Kez Görüntülendi.
Jolly Tur’dan Başkan Özçelik’e özel ziyaret
Alanya
4 Kez Görüntülendi.
Mahmutlar’da hayırsever sağlık merkezi törenle açıldı