Kategoriler

Haber Alanya

İngiltere’de son 24 saatte 2 bin 829 vaka

İngiltere’de korona virüs salgınında son 24 saatte 2 bin 829 yeni vaka tespit edilirken, toplam vaka sayısı 4 milyon 457 bin 923’e ulaştı.

İngiltere’de korona virüs salgınında son 24 saatte 2 bin 829 yeni vaka tespit edilirken, toplam vaka sayısı 4 milyon 457 bin 923’e ulaştı.

İngiltere’de Covid-19’a bağlı günlük vaka ve can kaybı sayısı düşmeye devam ediyor. İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte 2 bin 829 yeni vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısının 4 milyon 457 bin 923’e ulaştığı belirtildi. Ülkede son 24 saatte 9 kişinin hayatını kaybettiği, toplam can kaybının ise 127 bin 710’a yükseldiği aktarıldı.

Ülkede toplam 37 milyon 518 bin 614 kişinin Covid-19’a karşı aşılandığı, 21 milyon 659 bin 783 kişiye ise aşının her iki dozunun yapıldığı belirtildi.

Pilot etkinliklerde 15 Covid-19 vakası tespit edildi

Kademeli olarak kısıtlamaların hafifletildiği İngiltere’de hükümet, yeniden normalleşme sürecini test edebilmek adına pilot etkinlikler düzenlendi. Hükümetin belirlediği pilot etkinlikler kapsamında ülke genelinde düzenlenen 9 büyük etkinliğe, yaklaşık 60 bin kişinin katıldı. Pilot etkinliğe katılan kişilerden negatif Cpvid-19 test sonucu istenilirken katılımcılar, hükümetin belirlediği sosyal mesafe veya maskesi takma gibi Covid-19 önlemlerinden muaf tutuldu. Düzenlenen etkinliklerde ise toplamda 15 yeni Coid-19 vakası tespit edildi.

Hükümet yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Pilot etkinlikler, bilimsel temeller ile kontrollü ve risk faktörleri göz önünde bulundurularak gerçekleştirildi" ifadeleri yer alırken, hükümet yetkilileri Covid-19’a yakalanan 15 kişinin hangi pilot etkinliklere katıldığını veya kişilerin ne zaman pozitif test sonucu aldığına yönelik bir açıklama yapmadı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Orman Haftası kutlamaları başladı
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Emniyet Güçleri Okullarda Öğrencileri Bilgilendiriyor
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
1 Haftada 22 Bin 672 araç sürücüsüne ceza kesildi
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Alanya yeni çevreyolunda kafalar karışık
Gündem
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meşhur Mamadı Yolu'nda son aşamaya gelindi
Asayiş
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis denetimlerde adeta kuş uçurtmuyor
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Alanya polisi 7/24 sahada
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Voleybol Ligi finali Alanya’da yapılacak
Asayiş
12 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Alanya’da motosiklet denetimi!
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Böcek ve Türel arasındaki tartışma Alanya'ya sıçradı! "Bizden sonra çivi bile çakılmamış"