Kategoriler

Haber Alanya

Suikast silahıyla yakalandılar

Muğla’nın Milas ilçesinde polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada suikast silahı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişinin ‘Şahinler’ suç örgütüyle bağlantıları olduğu ortaya çıktı.

Muğla’nın Milas ilçesinde polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada suikast silahı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişinin ‘Şahinler’ suç örgütüyle bağlantıları olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Milas ilçesinde 34 TC 3282 plakalı araçta silah bulunduğu bilgisine ulaşan Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, takibe alarak durdurdukları araçta arama yaptı. Yapılan aramada 1 adet suikast silahı olarak bilinen kalem silah ve 26 adet fişek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 30 adet fişek ele geçirildi. Araçta bulunan ve emekli polis olduğu öğrenilen M.K. ile arkadaşı M.T. gözaltına alındı. Şüpheli araç ile birlikte hareket ettiği tespit edilen 34 TT 475 plakalı araçta yapılan aramada ise suç unsuruna rastlanılmazken, araç sürücüsü S. Y. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin tamamının kamuoyunda Sedat Şahin öncülüğündeki Şahinler suç örgütüyle bağlantılı oldukları tespit edildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
43 Kez Görüntülendi.
Efsane Belediye Başkanı ve Milletvekili Hayri Doğan
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
Bakan Yardımcısı Ökten, Halk Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti
Alanya
27 Kez Görüntülendi.
ALANYA’DA TEKNOLOJİ VE EĞİTİMDE YENİ BİR DÖNEM !
Eğitim
51 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer, Türkler Borsa İstanbul Lisesi'ni ziyaret etti
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya kırsalındaki kadınlarla söyleşi
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da gençlere küresel ısınma anlatıldı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma’dan İşbirliği Teşekkürü
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi ekiplerinden denetim rekoru
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Jolly Tur’dan Başkan Özçelik’e özel ziyaret
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Mahmutlar’da hayırsever sağlık merkezi törenle açıldı