Kategoriler

Haber Alanya

Manyas’ta eller Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülkedeki tüm camilerde olduğu gibi, Manyas’taki Merkez Camii’nde de Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu ve zalimlerin zulümlerinin sona ermesi için salalar okundu ve dualar edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülkedeki tüm camilerde olduğu gibi, Manyas’taki Merkez Camii’nde de Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu ve zalimlerin zulümlerinin sona ermesi için salalar okundu ve dualar edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzasıyla tüm müftülüklere gönderilen Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu, zalimlerin zulümlerinin sona ermesi için öğle namazı sonrası salalar okunup, dualar edilmesi ile ilgili gelen yazı üzerine tüm yurtta olduğu gibi Manyas’taki Merkez Çarşı Camisi’nden sala okundu, yine merkezi sistem aracılığıyla tüm kırsal mahallelerdeki camilerde de müezzin tarafından yapılan dualar ve tekbirler yankılandı. Öğle namazı sonrası ise Manyas Müftüsü Ahmet Altacı tarafından dua yaptırıldı. Eller Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu ve Müslümanlar üzerinde zalimlerin zulmünün son bulması için açıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
ALÇED'den Önemli Çağrı
Eğitim
28 Kez Görüntülendi.
Alanya Üniversitesi Rektöründen Kaymakam Ürkmezer'e ziyaret
Eğitim
17 Kez Görüntülendi.
ALTSO'da Dış Paydaş Toplantısı
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Üniversiteliler açık hava sinemasında buluştu
Belediye
24 Kez Görüntülendi.
Temizlik İşlerine araç takviyesi
Spor
51 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik: “Her zaman Alanyaspor’un Yanındayım”
Alanya
108 Kez Görüntülendi.
Vali Şahin’den Alanya’nın yeni Hükümet Konağı’na tam not
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin Alanya gastronomisini inceledi
Antalya
26 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin’den Alanya çıkarması
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Çevre Seferberliği Çağrısı!