Kategoriler

Haber Alanya

Narkotik operasyonları hız kesmiyor

Muğla genelinde KOM ve Narkotik ekiplerince bir haftada yapılan operasyonlarda 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bodrum’da da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Muğla genelinde KOM ve Narkotik ekiplerince bir haftada yapılan operasyonlarda 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bodrum’da da çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilçelerdeki grup amirliklerince uyuşturucu tacirlerine yönelik 29 ayrı çalışma yapıldı. Bodrum Narkotik ekiplerince yapılan operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 131,38 gram esrar ele geçirildi. Diğer ilçelerde yapılan operasyonlarda 86,88 gr. metamfetamin, 6,57 gr. bonzai, 69,71 gr. skunk, 67,08 gr. eroin, 95 adet sentetik ecza ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonlar sonunda 11 şahsa uyuşturucu ticareti yapmak suçundan, 29 şahsa uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı, 5 şahıs tutuklandı, 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve ilçelerdeki grup amirliklerince gerçekleştirilen 8 ayrı çalışmada ise 48 litre etil alkol, 18,5 litre el yapımı alkollü içki, 3 şişe gümrük kaçağı içki, 50 bin adet içi boş makaron, 60 paket sahte bandrollü sigara, bin 140 adet gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün, 407 adet gümrük kaçağı parfüm, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 112 adet fişek ele geçirildi.

Operasyonlarda 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Jandarma genel trafik kontrolü yaptı
Eğitim
26 Kez Görüntülendi.
Yeni öğrencilere hoşgeldin karşılaması
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nden dere yataklarında temizlik
Turizm
43 Kez Görüntülendi.
Turizm Bakanı Ersoy, Alanya otoyolu için tarih verdi
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Türk Eğitim Sen'de bayrak değişimi
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'in Polonya temasları
Eğitim
27 Kez Görüntülendi.
Alanya Üniversitesi Rektörü Güner ayrılıyor
Belediye
13 Kez Görüntülendi.
Alanya'nın kültürel mirasları fuarda tanıtılıyor
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor 3 puana hasret kaldı
Alanya
29 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer'den hastane çalışanlarına başarı belgesi