Kategoriler

Haber Alanya

Adana’da sebze meyve fiyatları denetleniyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında, bayramda ve sonrasında Adanalıların fahiş sebze ve meyve fiyatlarıyla karşılaşmaması için denetimlerini yoğunlaştırdı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında, bayramda ve sonrasında Adanalıların fahiş sebze ve meyve fiyatlarıyla karşılaşmaması için denetimlerini yoğunlaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi İşletme İştirakler Daire Başkanlığı Hal Şube Müdürlüğü’ne bağlı zabıtalar ve sivil memurlar, kentin çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren market zincirlerini ve diğer esnafı kapsayan, sebze-meyve satışıyla ilgili olası fahiş fiyat artışlarını engellemeye yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Ekipler, marketlerde, manavlarda ürünlerin raf ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı, son kullanma tarihleri ve önceki fatura fiyatlarını denetledi.

Ayrıca işletmelere fiyat artışı yapmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Denetlemelerin Ramazan ayı boyunca, Ramazan Bayramı süresince ve sonrasında da devam edeceği belirtildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
1 Kez Görüntülendi.
Alanya'ya iki yeni müdür atandı
Belediye
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik'in faaliyet raporuna onay
Güncel
3 Kez Görüntülendi.
Alanya'da scooter kullanımda yeni düzenleme geliyor
Alanya
3 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Meclisi'nde Encümen ve Komisyon üyeleri belirlendi
Genel
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Özçelik: 680 milyon lira borç ödedik
Alanya
2 Kez Görüntülendi.
Alanya yeni belediye binasının borcu bitiyor
Belediye
4 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Meclisi'nde yeni dönem şekillendi
Belediye
25 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Meclisi’nde Gündem Yoğun
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
İlçe tarım Müdürlüğü Ekipleri denetimde
Antalya
19 Kez Görüntülendi.
Antalya İl Eylem Planı Çalıştayı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.