Kategoriler

Haber Alanya

Vali Erin Telabyad’da İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Telabyad’ı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Telabyad’ı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Şanlıurfa’da olduğu kadar Barış Pınarı Bölgesinde de halkın yakından tanıdığı Vali Abdullah Erin, Ramazan’ın manevi ikliminin yaşandığı Telabyad’da halkla buluştu. Telabyad merkezindeki esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Vali Erin, hayırlı işler dilediği esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi.

Suriyeli vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Erin, Suriye vatandaşları ile yine tercümansız görüştü. Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından ilçede yapımı devam eden hastane inşaatına giden Vali Erin, burada kısa süre önce başlayan ve tamamlanmak üzere olan çalışmaları inceledi. Bölge gençliğinin talebi olan halı saha ve spor tesisleri inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Erin, akşam saatlerinde ise Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya ve Oğuzhan Erdi Atak, Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, YİKOB, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla Valilikte bir toplantı gerçekleştirerek bölgedeki faaliyetleri değerlendirdi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
41 Kez Görüntülendi.
Orman Haftası kutlamaları başladı
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Emniyet Güçleri Okullarda Öğrencileri Bilgilendiriyor
Antalya
19 Kez Görüntülendi.
1 Haftada 22 Bin 672 araç sürücüsüne ceza kesildi
Alanya
76 Kez Görüntülendi.
Alanya yeni çevreyolunda kafalar karışık
Gündem
44 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meşhur Mamadı Yolu'nda son aşamaya gelindi
Asayiş
26 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis denetimlerde adeta kuş uçurtmuyor
Asayiş
21 Kez Görüntülendi.
Alanya polisi 7/24 sahada
Spor
27 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Voleybol Ligi finali Alanya’da yapılacak
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Alanya’da motosiklet denetimi!
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Böcek ve Türel arasındaki tartışma Alanya'ya sıçradı! "Bizden sonra çivi bile çakılmamış"