Kategoriler

Haber Alanya

Kızılay’ın genç gönüllüleri kan bağışında bulundu

19 nedeniyle ve Ramazan Ayında azalan kan bağışlarına destek olma nedeniyle kan bağışında bulundular.

19 nedeniyle ve Ramazan Ayında azalan kan bağışlarına destek olma nedeniyle kan bağışında bulundular.

Korona virüs pandemisinin etkilerinin artarak devam ettiği bu günlerde, Ramazan ayının da gelişiyle birlikte, gönüllü vatandaşların kan bağışlarına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulmakta. Hastanelerde tedavi gören ve kan bekleyen hastaların ihtiyaçları yalnızca gönüllü bağışçıların kan bağışlarıyla karşılanabilmekte. Bu nedenle Kızılay Düzce Kan Bağışı Merkezi Ramazan ayında da bağışçılara kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. Kızılay Düzce Genç Gönüllüleri Covid-19 nedeniyle ve Ramazan Ayında azalan kan bağışlarına destek olma nedeniyle kan bağışında bulundular.

Gece 01.00’a kadar açık

Krempark AVM önünde bulunan kan alma otobüsünde haftanın 7 günü kan bağışı alınmakta bağışçılar iftar sonrasında da saat 01:00’a kadar kan bağışında bulunabiliyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması kan bağışına da engel değil. Kan bağışlamak isteyenler www.kanver.org internet adresimizden randevu alarak kan bağışında bulunabilirler.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor biletleri satışa çıktı
Antalya
7 Kez Görüntülendi.
VALİ ŞAHİN’İN “ANTALYA’NIN HUZURU” MART AYI DEĞERLENDİRMESİ 
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Motosiklet sürücülerine denetim
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Emniyetten Yük Kamyonlarına Denetim
Sağlık
9 Kez Görüntülendi.
MAHMUTLAR MAHALLESİ HÜSNÜ GÖNÜLLÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da çevreyi kirletenlere gece operasyonu:
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi taşınmazları kiraya veriyor: İhale perşembe günü başlıyor
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Kalp Haftası Bisiklet Gezisi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Milli Emlak Müdürlüğü’ne şeni atama
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Müjdeyi Alanya’dan verdi