Kategoriler

Haber Alanya

Alanyalı turizmciye kötü haber!

Rusya Başbakan Yardımcısı Golikova, Türkiye ile Rusya arasındaki normal ve charther uçuşların 15 Nisan-1 Haziran arasında sınırlandırma kararı alındığını açıkladı.

Golikova, video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği basın toplantısında, Türkiye ile Rusya arasındaki hava yolu taşımacılığına dair açıklamalarda bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çeşitli önlemler alınacağını aktaran Golikova, "Türkiye ile Rusya arasındaki normal ve charther uçuşların 15 Nisan-1 Haziran arasında sınırlandırmasına karar verildi” dedi.

İstanbul ile Moskova arasında haftada iki uçuş gerçekleştirilebileceğini kaydeden Golikova, "Ayrıca Türkiye’de bulunan Rus vatandaşlarının Rusya’ya dönüşü ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin inşasında yer alanların ulaşımı için uçuşlar korunacak” diye konuştu.

Süreci yakından takip etmeyi devam ettireceklerini belirten Golikova, salgınla ilgili gelişmelerin olumlu yönde ilerlemesi halinde uçuşların tekrar normale döneceğini söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
43 Kez Görüntülendi.
Efsane Belediye Başkanı ve Milletvekili Hayri Doğan
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
Bakan Yardımcısı Ökten, Halk Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti
Alanya
27 Kez Görüntülendi.
ALANYA’DA TEKNOLOJİ VE EĞİTİMDE YENİ BİR DÖNEM !
Eğitim
51 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Ürkmezer, Türkler Borsa İstanbul Lisesi'ni ziyaret etti
Belediye
15 Kez Görüntülendi.
Alanya kırsalındaki kadınlarla söyleşi
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da gençlere küresel ısınma anlatıldı
Asayiş
10 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma’dan İşbirliği Teşekkürü
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi ekiplerinden denetim rekoru
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Jolly Tur’dan Başkan Özçelik’e özel ziyaret
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Mahmutlar’da hayırsever sağlık merkezi törenle açıldı