Kategoriler

Haber Alanya

Mustafa Ati Göksu: "Her maçı kazanmak mecburiyetindeyiz"

Akhisarspor Teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Ankara Keçiörengücü maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bundan sonra önümüze bakacağız. Her maçı kazanmak mecburiyetindeyiz" dedi.

Akhisarspor Teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Ankara Keçiörengücü maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bundan sonra önümüze bakacağız. Her maçı kazanmak mecburiyetindeyiz" dedi.

TFF 1. Lig’in 27. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü’nü ağırlayan Akhisarspor karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Akhisarspor Teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Öncelikle kaybettiğimiz için üzgünüz. İyi hazırlanmıştık. Gerçekten ilk yarı ve ikinci yarı çok farklı oldu. İlk yarıda golü de bulunca normal bizim istediğimiz gibi oldu oyun tarzı. Fakat ikinci yarıda aynı oyun tarzını yansıtamadık. Onun için üzgünüz. Ben yine de futbolcu kardeşlerimi kaybetmelerine rağmen tebrik ediyorum. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiler. Futbol öyle enteresan ki bazen şans topu derler o toplar rakibe güldü. Onları da kazandıkları için tebrik ediyorum. Biz bundan sonra önümüze bakacağız. Her maçı kazanmak mecburiyetindeyiz. Bu mağlubiyetten sonra bile soyunma odasında futbolcu kardeşlerimiz bütün maçları kazanacaklarına dair kendilerine söz verdiler. Tabi o sözü çizgiler içerisinde yerine getirmek önemli. Onu da yerine getireceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

"Mecburiyetten değişiklikler yaptık"

Oyuncu değişikliklerinde geç kalınıp, kalınmadığı yönündeki sorusu üzerine Göksu şunları söyledi:

"63. dakikada değiştirdiğimiz oyuncunun arka adalede sakatlığı vardı onu mecburiyetten değiştirdik. Golden sonra yorulan oyuncuları değiştirdik. Mecburiyetten değişiklikler yaptık. Oynayan oyuncularda düşüş oldu. En azından beraberliği yakalamak lazımdı ama mağlup olduk. Giren oyuncularımız da genç oyuncularımızdı. Oyuncularımızın performansından memnunuz. Öyle düşüş gösteren oyuncumuz yok bir iki sakat oyuncumuz var onlarda ellerinden geleni yapıyor."
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
41 Kez Görüntülendi.
Orman Haftası kutlamaları başladı
Asayiş
23 Kez Görüntülendi.
Emniyet Güçleri Okullarda Öğrencileri Bilgilendiriyor
Antalya
19 Kez Görüntülendi.
1 Haftada 22 Bin 672 araç sürücüsüne ceza kesildi
Alanya
76 Kez Görüntülendi.
Alanya yeni çevreyolunda kafalar karışık
Gündem
44 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meşhur Mamadı Yolu'nda son aşamaya gelindi
Asayiş
26 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis denetimlerde adeta kuş uçurtmuyor
Asayiş
21 Kez Görüntülendi.
Alanya polisi 7/24 sahada
Spor
27 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Voleybol Ligi finali Alanya’da yapılacak
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Alanya’da motosiklet denetimi!
Antalya
23 Kez Görüntülendi.
Böcek ve Türel arasındaki tartışma Alanya'ya sıçradı! "Bizden sonra çivi bile çakılmamış"