Kategoriler

Haber Alanya

Doktorlara bayram ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çekirge Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çekirge Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Çekirge Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ve hastane yönetimiyle birlikte görev yapan doktorları görevleri başında ziyaret edip, çiçek takdim ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Başkan Aktaş, Türkiye’nin ve dünyanın bir yıldır içinde bulunduğu sürecin özellikle sağlık çalışanlarını çok ciddi etkilediğini söyledi. Türkiye’de yapılan sağlık yatırımlarının yanında sağlık çalışanlarının özel gayretleriyle sürecin en az hasarla atlatıldığını hatırlatan Başkan Aktaş, “Pandeminin en fazla hissedildiği Kasım-Aralık aylarında ve şu anda nasıl canla başla çalıştıklarını bizzat görüyoruz. Sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için ne yapsak azdır. 14 Mart Tıp Bayramı’nı vesile kılarak sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedik. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başhekimliği de ziyaret ederek sağlık çalışanları için oluşturdukları Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı’nda Çekirge Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları adına dikilen fidanların sertifikasını teslim etti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Caz Festivali'nin ikinci gününde Selen Beytekin ve Cecilia Krul rüzgarı iste
Belediye
20 Kez Görüntülendi.
Alanya gastronomisi Fethiye'de anlatıldı
Genel
26 Kez Görüntülendi.
Yeni Hükümet Konağı için Kaymakam Ürkmezer 2025 dedi
Spor
29 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Çaykur Rizespor maçına hazır
Antalya
17 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin, ‘Antalya’nın ALTIN ÇOCUKLARI’ ile buluştu
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da trafik ekipleri denetim yaptı 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Alanya’da üreticiye ‘TARSİM’ uyarısı
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
İlçe Müftüsü İlhan, Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
33. Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Tavlı'ya Genel Merkez desteği