Kategoriler

Haber Alanya

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine darbe: 7 tutuklama

Aksaray’da polisin sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da polisin sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri uyuşturucu ticareti yapan ve sokak satıcısı olarak tabir edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalarda isim ve adresleri belirlenen 7 şüpheli teknik ve fiziksel takibe alındı. Takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan NSM ekipleri operasyon içi düğmeye bastı. 1 hafta içerisinde birçok adrese operasyon düzenleyen NSM ekipleri uyuşturucu ticareti yapan 7 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan 7 şüphelinin ikamet ve bahçelerinde yapılan aramalarda 966 adet uyuşturucu hap, 287,61 gram sentetik kannobinoid maddesi, 50,09 gram metamfetamin maddesi, suçta kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi, uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen 452 gram tütün, suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen 940 TL para ele geçerdi. Operasyonlarda gözaltına alınan S.A. (38), M.G. (33), K.Y. (32), O.Ç. (27), Y.A. (39), E.T. (24) ve yabancı uyruklu M.G. (30) emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Caz Festivali'nin ikinci gününde Selen Beytekin ve Cecilia Krul rüzgarı iste
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya gastronomisi Fethiye'de anlatıldı
Genel
18 Kez Görüntülendi.
Yeni Hükümet Konağı için Kaymakam Ürkmezer 2025 dedi
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Çaykur Rizespor maçına hazır
Antalya
11 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin, ‘Antalya’nın ALTIN ÇOCUKLARI’ ile buluştu
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da trafik ekipleri denetim yaptı 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da üreticiye ‘TARSİM’ uyarısı
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Müftüsü İlhan, Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
33. Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Tavlı'ya Genel Merkez desteği