Alanya’da ‘Avokado Kralı’ lakabı ile bilinen Kadir Uysal, baharın gelmesi ile yetişen çağlaları da müşterilerine sunmaya başladı. Çağlaları sipariş üzerine Yangılı mevkiinden özenle toplayıp paketleyerek müşterilerine ulaştırdığını belirten Uysal, çağlanın mayhoş tadının yanı sıra sağlık için de son derece yararlı bir meyve olduğunu vurguladı. “Çağla mevsimini iyi değerlendirin, bol çağla yiyin” uyarısında bulunan Uysal, yüksek dozda C ve E vitamini ile selenyum ihtiva eden çağlanın, bağışıklık sistemini güçlendirerek hem kanserden koruduğunu, hem de kanser tedavisi sırasında vücuda büyük destek sağladığını söyledi. Uysal, “Her gün yiyeceğiniz bir avuç çağla, hem bağışıklık sisteminize güç katacak, hem de birçok tehlikeli kanser türüne karşı vücudumuzda kalkan oluşturacaktır” dedi.
Kanser tedavisinde büyük desteği var!
Kanser tedavisinde büyük desteği var!
Haber Alanya EditorAlanya’da ‘Avokado Kralı’ lakabı ile bilinen Kadir Uysal, baharın gelmesi ile yetişen çağlaları da müşterine sunmaya başladı.
Yorumlar