Kategoriler

Haber Alanya

Çanakkale’de şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ayvacık’ın Assos bölgesinde 2 günübirlik tesisi su bastı.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ayvacık’ın Assos bölgesinde 2 günübirlik tesisi su bastı.

Ayvacık ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sahil yoluna sürüklenen taş ve kayalar sebebiyle Küçükkuyu Assos sahil yolunun Kadırga Koyu’na ulaşımı durdu. Çaltıköy ile Güzelköy bağlantı yolu da köprü üzerine taşan dere suları sebebiyle ulaşıma kapandı. Küçükkuyu sahil yolunun bir bölgesinde ise yolda çökme meydana geldi. Jandarma ekipleri ise gece saatlerinden itibaren yolda güvenlik tedbiri alıyor. İlçede metrekareye ise 47,8 kilogram yağmur yağdığı ifade edildi.

Kamp alanarı su altında kaldı

Ayvacık ilçesinin turistik bölgesi Assos antik kenti de şiddetli yağmurun etkisi altında kaldı. Assos’un ünlü Kadırga koyundaki yolu dere yatağı ikiye böldü. Bazı turistik işletmelere giden yol kapandı. 2 adet kamping alan su altında kaldı.

İşletmesi su altında kalan turizmci Levent Gürme isimi vatandaş, yağış sebebiyle turistik tesisinin zarar gördüğünü ifade etti. Gürme, "5 dakika içerisinde su yükseldi. Anlayamadık. Her tarafımıza su geldi. Her taraf göl oldu. İşyerime daha giremedim. Orası ne halde bilmiyorum. Diz boyunu geçik su var. Mutfağın içi ve ön taraf da su altında. Mağdur olduk" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
19 Kez Görüntülendi.
Alanya Caz Festivali'nin ikinci gününde Selen Beytekin ve Cecilia Krul rüzgarı iste
Belediye
20 Kez Görüntülendi.
Alanya gastronomisi Fethiye'de anlatıldı
Genel
30 Kez Görüntülendi.
Yeni Hükümet Konağı için Kaymakam Ürkmezer 2025 dedi
Spor
30 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Çaykur Rizespor maçına hazır
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin, ‘Antalya’nın ALTIN ÇOCUKLARI’ ile buluştu
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da trafik ekipleri denetim yaptı 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da üreticiye ‘TARSİM’ uyarısı
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
İlçe Müftüsü İlhan, Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
33. Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Tavlı'ya Genel Merkez desteği