Kategoriler

Haber Alanya

Tarıma dayalı ekonomik yatırım projelerine hibe desteği

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarıma dayalı ekonomik yatırım projelerine yüzde 50 hibe desteği verileceğini duyurdu.

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarıma dayalı ekonomik yatırım projelerine yüzde 50 hibe desteği verileceğini duyurdu.

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımlara yüzde 50 hibe desteği verileceğini duyurdu. Proje limitleri ise başvuru sahibinin özelliğine göre değişmekte olup hibeye esas proje tutarı yeni yatırımlar için 3 milyon TL, tamamlama yatırımları için 2 milyon TL, kapasite artırımı yatırımları için 1 milyon 500 bin TL ve teknoloji yenileme ve modernizasyon yatırımları için 1 milyon 500 bin TL’ye kadar olup tutarın azami yüzde 50’si yatırımcıya ödenecek.

Açıklamada yatırım konularıyla ilgili ise “Tarımsal ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanmasına yönelik yatırımlar, projede yer alan tesislerde kullanılmak üzere enerji üretim yatırımları, su ürünleri yetiştiriciliği yapılmasına yönelik yatırımlar, hayvansal ve bitkisel orijinli gübre işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması yatırımları, büyükbaş hayvancılık sabit yatırımları, küçükbaş hayvancılık sabit yatırımları, kanatlı yetiştiriciliği sabit yatırımları, sera yatırımları, kültür mantarı üretimi sabit yatırımları, büyükbaş ve küçükbaş kesimhane yatırımları ve kanatlı kesimhane yatırımları hibe kapsamında değerlendirilecektir” açıklaması yapıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Spor
8 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor biletleri satışa çıktı
Antalya
7 Kez Görüntülendi.
VALİ ŞAHİN’İN “ANTALYA’NIN HUZURU” MART AYI DEĞERLENDİRMESİ 
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Motosiklet sürücülerine denetim
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Emniyetten Yük Kamyonlarına Denetim
Sağlık
9 Kez Görüntülendi.
MAHMUTLAR MAHALLESİ HÜSNÜ GÖNÜLLÜ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
Belediye
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da çevreyi kirletenlere gece operasyonu:
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi taşınmazları kiraya veriyor: İhale perşembe günü başlıyor
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da Kalp Haftası Bisiklet Gezisi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Milli Emlak Müdürlüğü’ne şeni atama
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Müjdeyi Alanya’dan verdi