Kategoriler

Haber Alanya

Aü İletişim Fakültesi Öğrencileri Üç Ödül Aldı

Avrupa Birliği Bakanlığı Tarafından Düzenlenen “Ab Yolunda Genç İletişimciler Yarışması”Nda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi En Çok Ödül Alan Fakültesi Oldu.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenen “AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması”nda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi en çok ödül alan fakültesi oldu.
Toplam 6 kategoride düzenlenen yarışmada Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, “İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları” ve “Haber Dosyası” kategorilerinde birincilik, “Radyo” kategorisinde ise ikincilik ödülüne layık görüldü.
Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenen “AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması”nın jüri değerlendirmesi Avrupa Birliği Bakanlığı’nda Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi M. Haluk Ilıcak başkanlığında akademisyenler ve bakanlık yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirme sürecinde Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri üç dalda ödüle layık görüldü.
“İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları” kategorisinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Faruk Kayın’ın “Adım Adım Avrupa” ve Haber Dosyası kategorisinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Hayal Maraşlı ve Gazetecilik Bölümü mezunlarından Taner Yapku’nun “Karadeniz Kadiniyuk Haklarumuzun Peşindeyuk” adlı çalışmaları birinci oldu. Akdeniz İletişim Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu Bahadır Burak Solak ve 4’üncü sınıf öğrencisi Mikail Akyüz ise “AB Bize Uyar” adlı projeleriyle Radyo kategorisinde ikincilik kazandılar.
Yarışmaya Türkiye genelinde 35 iletişim fakültesinden öğrenci katılırken, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. F. H. Burak Erdenir’in başkanlığını yaptığı jüride Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Basın Müşaviri Nuri Cihangir ve çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri yer aldı.
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi üç ödülle katılan fakülteler arasında en çok ödül alan fakülte oldu.
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık yaptığı açıklamada, “Avrupa Birliği Bakanlığı’nın genç iletişimci öğrencilerimize yönelik olarak düzenlediği bu yarışmada ödüle layık görülen bütün öğrencilerimi ve emek veren öğretim üyesi hocalarımı kutluyorum. Türkiye AB yolunda ilerlerken iletişim projeleri ile bu sürece ortak olmak hem öğrencilerim açısından hem de fakültem açısından oldukça gurur verici. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim pratiklerini her geçen gün daha da gelişkin bir noktaya ulaştırmak adına çalışırken, aynı zamanda da öğrencilerinin pratik anlamda üretime açık projelerde paydaş olmalarını bu yolla hem kendilerini geliştirmelerini hem de sosyal anlamda ülkemize katkıda bulunmalarını destekliyor” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
27 Kez Görüntülendi.
KYK Yurtları Çevresinde Denetim Yapıldı
Belediye
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi her zaman çocukların yanında
Alanya
88 Kez Görüntülendi.
Marella DİSCOVERY Alanya Limanı’na demirledi
Alanya
50 Kez Görüntülendi.
Alanya’da yüzlerce tişörte el konuldu 
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Arama Kurtarma ekiplerinden Kaymakama ziyaret
Asayiş
27 Kez Görüntülendi.
Aranan zanlılar Alanya'da yakalandı
Spor
18 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor – Kasımpaşa maçının hakemi belli oldu
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
İstanbul’da Alanyaspon Takımı kuruldu
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Alanya Otogarı’nda Rekor