Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Kılıç: “Geleceğe yön verecekler sizlerin arasından çıkacak”

LİSE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELEN BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ, “YARIN GELECEĞE YÖN VERECEK ÖĞRETMENLER, DOKTORLAR, MÜHENDİSLER, AVUKATLAR, HAKİMLER VE SAVCILAR HATTA BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLLERİ SİZLERİN ARASINDAN ÇIKACAK” DEDİ.

SAMSUN (İHA) – Lise öğrencileriyle bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Yarın geleceğe yön verecek öğretmenler, doktorlar, mühendisler, avukatlar, hakimler ve savcılar hatta belediye başkanı ve milletvekilleri sizlerin arasından çıkacak” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bayrak töreninde öğrencilerle buluştu.

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerini Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar ile birlikte sınıflarında ziyaret eden Başkan Kılıç, ziyaret öncesi okul müdürü Recep Dokgöz ve müdür yardımcısı Ali Şahin ile istişarelerde bulundu.

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Kılıç, “Bir zamanlar bende bu okulda bu sıralarda eğitim ve öğretimimi tamamladım. Yarın geleceğe yön verecek öğretmenler, doktorlar, mühendisler, avukatlar, hâkimler ve savcılar hatta belediye başkanı ve milletvekilleri sizlerin arasından çıkacak. Zamanı iyi kullanın çok çalışın bizler her daim sizlerle buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi’ndeki ziyaretine öğretmenler odasında devam eden Başkan Kılıç, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ardından okulda düzenlenen bayrak törenine katılan Başkan Kılıç, törenin ardından öğrencileri selamlayarak, öğrencilerle özçekim yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
20 Kez Görüntülendi.
Alanya’da otobüs öğrenciye ücretsiz
Eğitim
28 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'de 3 bilim insanın o listede yer aldı
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Konukçu öğrencilerle buluştu
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Müftü insan ahlakı ve toplumsal değerlere dikkat çekti
Asayiş
20 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma 1 günde 400 araç kontrol etti
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 11 motosiklet trafikten trafikten men
Gündem
22 Kez Görüntülendi.
Halk Bahçesi'nde yenileme çalışmaları devam ediyor
Eğitim
17 Kez Görüntülendi.
Rektör TÜRKDOĞAN’DAN Ankara çıkarması
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da safari araçlarına ceza yağdı  
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi ile Alanya Eğitim Araştırma’da işbirliği  dönemi