Kategoriler

Haber Alanya

(Özel) Okul müdürü Covid hastalarına şifa dağıtıyor

DURAK HAVA DEMİR İLKOKULU MÜDÜRÜ HAKAN TATLI, GÖNÜLLÜ OLARAK FİLYASYON EKİBİNE KATILARAK KARANTİNADA OLAN HASTALARA İLAÇ TAŞIYOR.

Durak Hava Demir İlkokulu Müdürü Hakan Tatlı, gönüllü olarak filyasyon ekibine katılarak karantinada olan hastalara ilaç taşıyor. Okul Müdürü Tatlı; "Bizim görevimiz sağlık personelinin teknik olarak yapacaklarından ziyade onlara destek olmak. Kimi arkadaşımız masa başında, kimi arkadaşımız araçları kullanarak, kimisi de ilaçları götürüp geçmiş olsun dilekleriyle bu salgının ortadan kaldırılmasına çalışacağız" dedi.

Kayseri’nin Talas ilçesinde bulunan Durak Hava Demir İlkokulu Müdürü Hakan Tatlı, korona virüsle mücadele kapsamında gönüllü olarak filyasyon ekibine katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak görev yapan Tatlı, karantinada olan hastalara bazen ilaç götürüyor bazen doktorları taşımak için şoförlük yapıyor. Salgının üstesinden gelebilmek için hep birlikte bir şeyler yapılması gerektiğini ifade eden Durak Hava Demir İlkokulu Müdürü Hakan Tatlı; "Ülkemizin de içinde bulunduğu dünyayı saran korona virüs illetinden dolayı hepimiz mustaribiz. Ülkemizde de başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere tüm kamu ve kuruluşlarda çok büyük tedbirler alınmış durumda. Öğretmen olmama rağmen filyasyon ekibinde gönüllü olarak görev almak istedim. Çünkü hep birlikte bir şeyler yapabilirsek bu sıkıntının üstesinden gele bileceğiz. Başta sağlık bakanımız, milli eğitim bakanımız, il milli eğitim müdürümüz ve tüm kamu kuruluşların personelleri el birliğiyle sağlık çalışanlarımıza destek olmak zorundayız. Bu hepimizin tedbirleriyle altından kalkabileceğimiz bir sıkıntı, sadece sağlık personellerimizin üzerine düştüğü bir görev olmaması gerekiyor diye düşünüyorum" dedi.

Sağlık personellerine destek sağladıklarını kaydeden Tatlı, "İlacı götürdüğümüzde geçmiş olsun diliyoruz, şikayetinin olup olmadığını soruyoruz. Bizim görevimiz sağlık personelinin teknik olarak yapacaklarından ziyade onlara destek olmak. Kimi arkadaşımız masa başında, kimi arkadaşımız araçları kullanarak, kimisi de ilaçları götürüp geçmiş olsun dilekleriyle bu salgının ortadan kaldırılmasına çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Nargile kafelere yönelik denetim yapıldı
Asayiş
21 Kez Görüntülendi.
Jandarma okul çevrelerinde kuş uçurtmuyor
Genel
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Huzurevi'nden Kaymakam Ürkmezer'e ziyaret
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
Yurtdışında Başkan Böcek’in Kredi Notu yükseldi
Antalya
26 Kez Görüntülendi.
Altın Portakal Sinema Tırı Alanya'da!
Genel
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da gençlere E-SPOR fırsatı
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Tabandan Mehmet Şarani Tavlı'ya tam destek
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Jandarma denetimlerinde 5 araç trafikten men
Asayiş
28 Kez Görüntülendi.
Alanya'da emniyetten drone destekli denetim
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya Uluslararası Caz Festivali'nde muhteşem final