Kategoriler

Haber Alanya

Eski Malkara Devlet Hastanesi’nin yıkımına başlandı

TEKİRDAĞ'IN MALKARA İLÇESİNDE ESKİ DEVLET HASTANESİNDE YIKIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI. HASTANENİN YIKILMASI VATANDAŞLARI DA MEMNUN ETTİ.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde eski devlet hastanesinde yıkım çalışmalarına başlandı. Hastanenin yıkılması vatandaşları da memnun etti.

Yeni hastane binasının yapılarak hizmete açılmasının ardından boşalan eski devlet hastanesi binası, uzun süredir bakımsızlık nedeniyle harabeye dönüşmüştü. Yeni hizmet binalarının yapılması için yıkımına başlandı.

Yıkım 30 gün sürecek

Yıkım çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran hafriyat firması sahibi Satılmış Aktepe, “Ankara firması olarak Eski Malkara Devlet Hastanesi’nin yıkımını üstlenmiş bulunmaktayız. Yıkımı yapıp, temizliği de yaptıktan sonra 30 gün içinde kazasız belasız teslim etmeyi planlıyoruz. Buradan çevreye biraz toz yayılabilir ve gürültü rahatsızlığı verebiliriz. Bu yüzden vatandaşlarımızdan verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz” dedi.

AK Parti Malkara ilçe Başkanı Gökhan Şentürk de, “Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Yıkılan eski hastane binası alanına İlçe Tarım Müdürlüğü ile İlçe Tapu Müdürlüğü binaları inşa edilecektir” dedi.

Yürütülen çalışmaları sevinçle izleyen Yeni Mahalle halkı da, yeni binaların yapılmasını merakla bekliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
44 Kez Görüntülendi.
Orman Haftası kutlamaları başladı
Asayiş
25 Kez Görüntülendi.
Emniyet Güçleri Okullarda Öğrencileri Bilgilendiriyor
Antalya
20 Kez Görüntülendi.
1 Haftada 22 Bin 672 araç sürücüsüne ceza kesildi
Alanya
80 Kez Görüntülendi.
Alanya yeni çevreyolunda kafalar karışık
Gündem
45 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meşhur Mamadı Yolu'nda son aşamaya gelindi
Asayiş
26 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis denetimlerde adeta kuş uçurtmuyor
Asayiş
21 Kez Görüntülendi.
Alanya polisi 7/24 sahada
Spor
27 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Voleybol Ligi finali Alanya’da yapılacak
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Alanya’da motosiklet denetimi!
Antalya
25 Kez Görüntülendi.
Böcek ve Türel arasındaki tartışma Alanya'ya sıçradı! "Bizden sonra çivi bile çakılmamış"