Kategoriler

Haber Alanya

İstiklal Caddesi’nde korku dolu anlar yaşatan şahıs gözaltına alındı

İSTİKLAL CADDESİ'NDE ELİNDEKİ KESİCİ ALETLE ÖNCE ÇEVREYE SONRA KENDİNE ZARAR VEREREK KORKU DOLU ANLAR YAŞATAN ŞAHIS ÖZEL HAREKAT EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde elindeki kesici aletle önce çevreye sonra kendine zarar vererek korku dolu anlar yaşatan şahıs özel harekat ekiplerince gözaltına alındı.

İddiaya göre, Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde akşam saatlerinde psikolojik sorunları olan bir şahıs elindeki kesici alet ile caddede yürüyen vatandaşların üzerine yürüdü. Paniğe kapılan vatandaşlar hızla olay yerinden uzaklaşınca bu kez de şahıs çevredeki dükkanların camlarını kırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerini gören şahıs bu kez de elindeki kesici alet ile kendine zarar vermeye başladı. Bu sırada olay yerine müzakereci ekipler ve özel hareket polisleri geldi.

Müzakereci ekipler uzun süre şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine şahsın kız kardeşi geldi. Kardeşini görmek isteyen kadın polisleri aşarak güvenlik çemberine girmeye çalıştı. Polislerin engel olduğu kadın ekiplere direnmeye çalıştı.

Uzun uğraşların sonunda şahıs özel harekat polislerince gözaltına alındı. Çevrede olayı izleyen vatandaşlar şahıs gözaltına alındığı sırada polis ekiplerini alkışlayarak destekledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Belediye
12 Kez Görüntülendi.
Dünya Temizlik Gününde Farkındalık Etkinliği
Spor
28 Kez Görüntülendi.
Gözler Alanyaspor'da 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya Ak Parti’de Şarani Tavlı Tek Başkan adayı
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'ye vakıf kurulması için ilk adım atıldı
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Ak Parti’den 2 bin kişilik öğrenci yurdu müjdesi
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Alanya’da ülkücü camianın acı kaybı
Antalya
27 Kez Görüntülendi.
Alanya’da otobüs öğrenciye ücretsiz
Eğitim
29 Kez Görüntülendi.
ALKÜ'de 3 bilim insanın o listede yer aldı
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Konukçu öğrencilerle buluştu
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Müftü insan ahlakı ve toplumsal değerlere dikkat çekti