Kategoriler

Haber Alanya

ASMEK sayesinde, patron oldu

ASMEK Ev Yemekleri Kursu ile ASMEK ve KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği projede Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan Özlem Altunsöğüt, kendi işyerinin sahibi oldu.

ASMEK Ev Yemekleri Kursu ile ASMEK ve KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği projede Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan Özlem Altunsöğüt, kendi işyerinin sahibi oldu. Antalyalı ev hanımı Özlem Altunsöğüt, tamamladığı kursların ardından kendi işyerini açtı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmeti olan Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (ASMEK) açılan 192 saatlik Ev Yemekleri Kursu’nu başarıyla bitiren Altunsöğüt, ardından 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamladı.

AİLE İŞLETMESİ
ASMEK ve KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin ardından eşi Didar Altunsöğüt ve kardeşi Eyüp Altunsöğüt’ün desteğini alan Özlek Altunsöğüt, Güllük Caddesi’nde Harman Cafe isimli restoranını açtı. Eşi ve ablasıyla birlikte Harman Cafe’yi işleten Özlem Altunsöğüt, kendi işletmesinin sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

ASMEK OLMASAYDI AÇAMAZDIM
Aldığı eğitimlerle kendisini geliştirdiğini anlatan Özlem Altunsöğüt, “Öncelikle ASMEK kurslarını açan Başkanımız Menderes Türel’e minnettar olduğumu söylemek istiyorum. ASMEK olmasaydı, böyle bir işin sahibi olamazdım. ASMEK’te görev yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Restoranının açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Timuçin Bayraktar yaptı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Caz Festivali'nin ikinci gününde Selen Beytekin ve Cecilia Krul rüzgarı iste
Belediye
14 Kez Görüntülendi.
Alanya gastronomisi Fethiye'de anlatıldı
Genel
17 Kez Görüntülendi.
Yeni Hükümet Konağı için Kaymakam Ürkmezer 2025 dedi
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor Çaykur Rizespor maçına hazır
Antalya
11 Kez Görüntülendi.
Antalya Valisi Şahin, ‘Antalya’nın ALTIN ÇOCUKLARI’ ile buluştu
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da trafik ekipleri denetim yaptı 
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da üreticiye ‘TARSİM’ uyarısı
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Müftüsü İlhan, Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
33. Alanya Triatlonu için geri sayım başladı
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Tavlı'ya Genel Merkez desteği