Kategoriler

Haber Alanya

Maltepe’de 15 katlı binanın çatısındaki yangın itfaiyeyi harekete geçirdi

Maltepe, Zümrütevler’de on beş katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri binadaki tahliye etmek için seferber oldu.

Maltepe, Zümrütevler’de on beş katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri binadaki tahliye etmek için seferber oldu.

Merdivenden düşen bir vatandaş ambulansa alındı

Saat 20.15 sıralarında Maltepe, Zümrütevler Mahallesi’nde bulunan on beş katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlere teslim olan çatıyı söndürmek için Kadıköy ve Kayışdağı itfaiye istasyonunda yer alan uzun merdiven araçları yangın yerine sevk edilirken, Maltepe ve Kartal İtfaiye ekipleri binadakileri tahliye etti. Yangın sırasında yoğun dumanın kapladığı üst katlardan aşağıya doğru inerken merdivenden düşen bir vatandaş hafif şekilde yaralanırken ilk müdahalesi ambulansta yapıldı. Polis ekipleri bina çevresini güvenlik gerekçesiyle boşaltırken çok sayıda sağlık ekibi de bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede kontrol altına aldığı yangında can kaybı yaşanmazken binada maddi hasar büyük. Yangının neden çıktığı araştırılıyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alanya
44 Kez Görüntülendi.
Orman Haftası kutlamaları başladı
Asayiş
25 Kez Görüntülendi.
Emniyet Güçleri Okullarda Öğrencileri Bilgilendiriyor
Antalya
20 Kez Görüntülendi.
1 Haftada 22 Bin 672 araç sürücüsüne ceza kesildi
Alanya
80 Kez Görüntülendi.
Alanya yeni çevreyolunda kafalar karışık
Gündem
45 Kez Görüntülendi.
Alanya’nın meşhur Mamadı Yolu'nda son aşamaya gelindi
Asayiş
26 Kez Görüntülendi.
Alanya’da polis denetimlerde adeta kuş uçurtmuyor
Asayiş
21 Kez Görüntülendi.
Alanya polisi 7/24 sahada
Spor
27 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Voleybol Ligi finali Alanya’da yapılacak
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Jandarmadan Alanya’da motosiklet denetimi!
Antalya
25 Kez Görüntülendi.
Böcek ve Türel arasındaki tartışma Alanya'ya sıçradı! "Bizden sonra çivi bile çakılmamış"