Bayram boyunca 508 park ile 60 süs havuzunun bakım ve onarımı yapıldı

Bayram boyunca 508 park ile 60 süs havuzunun bakım ve onarımı yapıldı

21 Haziran 2024 Cuma 16:43
Bayram boyunca 508 park ile 60 süs havuzunun bakım ve onarımı yapıldı

Alanya'nın 102 mahallesinde 5 şantiyeyle hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca 508 park ile 60 süs havuzunun bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi.
Kurban Bayramı tatili boyunca vatandaş öncelikli hizmet anlayışıyla tüm ekiplerini seferber eden Alanya Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, toplamda 508 adet park, cep park, çocuk parkı, yürüyüş yolu, mesire alanı ve rekreasyon alanının yanısıra meydanlar, refüj, yol yan bandı ve kamusal yeşil alanlarda 7 gün 24 saat çalışıyor. Alanya genelinde sorumluluk alanlarında bulunan ve şehrin estetiğine güzellik katan 60 adet süs havuzunun da bakımları yapıldı. Ekipler, bitki, budama, oyun alanlarındaki kum havuzları, çiçek dikimi ve oyun gruplarının yıkanıp dezenfekte edilmesi gibi detaylı bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.
KARAYOLLARI SORUMLULUĞUNDAKİ REFÜJ TEMİZLENDİ

Oba Mahallesi Karakocalı Mevkiinde yapımı devam eden yeni çevre yolunun Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı Aşağı Oba Kavşağı ile Tosmur Mahallesi Portakal Caddesi girişi arasında kalan ve karayolları sorumluluğundaki orta refüjde trafik ve yaya güvenliğini tehlikeye sokan, yangın tehlikesi arz eden çalılık ile yabani otların temizliği de Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.
UYAR: “KENTİMİZ İÇİN 7/24 GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”
Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada; “Kurban Bayramı tatilinde kentimizde oluşan yoğunluk sebebiyle Alanya Belediyesi olarak 7/24 görevimizin başındayız. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz yeşil alanlardaki bitkilerin bakım ve budamalarını, oyun alanlarındaki kum havuzlarının detaylı temizlik ve havalandırmasını yapıyor. Ayrıca ekiplerimiz oyun gruplarının da detaylı temizliğini yaparak insan sağlığına zararı olmayan özel solüsyonlu dezenfekteyle hijyenik ortam sağlıyor. Aynı zamanda sulama, çiçek dikimi, budama ve çim biçme gibi rutin faaliyetlerimize de aralıksız devam ediyoruz” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81