Zeytin ocsarı Gazipaşa'ya

Gazipaşa’da faaliyet gösteren Büyükakça Zeytinyağı Fabrikası sahibi Zafer Tan, yarışmada kazandığı birincilik ödülüyle Kaymakam Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Zeytin ocsarı Gazipaşa'ya

Gazipaşa’da faaliyet gösteren Büyükakça Zeytinyağı Fabrikası sahibi Zafer Tan, yarışmada kazandığı birincilik ödülüyle Kaymakam Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 01:29
 Zeytin ocsarı Gazipaşa'ya
Zeytin Dostu Derneği tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ve Türkiye’de zeytinyağının oskarları olarak bilinen Ulusal Natürel Sızma Zeytinyağı Yarışması’nın geleneksel değerlendirme süreci tamamlandı. Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’nda geçen yıl da altın madalya kazanan Büyükakça Zeytincilik işletme sahibi Zafer Tan, bu yıl yarışmaya Antalya’nın kendi zeytini olan tavşan yüreği ve ayvalık zeytin türlerinden elde edilen sızma zeytin yağından jüri özel ödülü ve altın madalya alarak Antalya ve Gazipaşa'yı temsil etti. İşletme sahibi Zafer Tan, Gazipaşa zeytini ve zeytinyağını marka yapmak için mücadele verdiklerini belirterek, “Gazipaşa’nın en eski zeytinyağı fabrikalarından biri olarak zeytin ve zeytinyağına büyük önem veriyoruz. Zeytin üreticilerini bilgilendirerek zeytinlerin zamanında hasat edilmesini, bakımının zamanında yapılmasını, toplanırken ürünlere zarar verilmemesi konusunda bilgiler veriyoruz. Zeytin ve zeytinyağlarımızın kalitesi her geçen gün artıyor. Mücadelemizin karşılığını Büyükakça Zeytincilik olarak, Zeytin Dostu Derneği’nin düzenlediği yarışmada Antalya ve çevresinde yetişen ve Tavşan Yüreği zeytin çeşidinden elde ettiğimiz natürel sızma zeytinyağı ile jüri özel ödülüne layık görülerek, Altın madalya ile onurlandırıldık” dedi. Kaymakam Kadir Ekinci Gazipaşa zeytini ve zeytinyağını marka yapmak için mücadele veren başta Zafer Tan olmak üzere tüm Gazipaşalı çiftçilere teşekkür etti.
 
Son Güncelleme: 06.05.2015 01:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81