Yurdakul, Ak Parti'yi eleştirdi

MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul Kamu Özel Ortaklığı ve Yap İşlet Devret projeleri hakkında AKP Hükümetinin politikalarını eleştirdi.

Yurdakul, Ak Parti'yi eleştirdi

MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul Kamu Özel Ortaklığı ve Yap İşlet Devret projeleri hakkında AKP Hükümetinin politikalarını eleştirdi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 20:02
Yurdakul, Ak Parti'yi eleştirdi
MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul Kamu Özel Ortaklığı ve Yap İşlet Devret projeleri hakkında AKP Hükümetinin politikalarını eleştirdi. TBMM Genel kurulunda MHP grubu adına verilen önerge lehinde konuşan Yurdakul, “Kamu-özel ortaklığıyla yapılan şehir hastaneleri, 3 milyar dolara mal olan üçüncü köprü, 10 milyar Euro’ya mal olan üçüncü havalimanı ve İzmit Körfez Geçiş Köprüsü bu ülkeye ve gelecek nesillere çok büyük mali yükler getirecek ve torunlarımız dahi yıllarca bu borçları ödeyecek.” dedi.

AKP, OSMANLIYI YIKAN KAPİTÜLASYONLARI GERİ GETİRDİ
Türk Milletinin tırnaklarıyla kazıya kazıya elde ettikleri, küresel sermayeye teslim edildiğini ifade eden Yurdakul; “Hükümet tarafından cebimizden para çıkmadan yapıldığı söylenen hastanelerin ve diğer mega projelerin bize, çocuklarımıza ve hatta torunlarımıza maliyeti nedir? Bakın, torunlarımıza diyorum çünkü tek bir neslin bu hançeri vatanımızdan çıkarması maalesef mümkün olmayacak. Teslimiyet noktasına kadar gelen bu imtiyazların Osmanlı Devleti'nin ipini çeken kapitülasyonlardan hiçbir farkı yok.” dedi.

AKP MİLLİ BİR İKTİDAR OLSAYDI TABLO BÖYLE OLMAZDI
Meclis genel kurulunda konuşan Antalya Milletvekili Yurdakul; “Eğer vatandaşlarımızın ve ülkemizin menfaatlerini ön planda tutan bir Hükûmet tarafından yönetiliyor olsaydık, bu Hükûmet, kendi başına, 427 milyon liraya yapılabilecek bir hastane işini üstlenmesi için müteahhide tam 3 milyar 443 milyon lira ödenmesine, bunun yapılmasına müsaade etmezdi. İşte, Osmanlı Devleti'ni yıkan tablo da maalesef buydu.” sözleriyle AKP hükümetini eleştirdi.

- Haber Merkezi
Son Güncelleme: 29.06.2016 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81