Yüksekkaya milli takımda

'Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi'nde Alanya'yı temsil eden Ali's Gym Fitness Sahibi Ali İhsan Yüksekkaya, kategorisinde birinci olarak milli takıma seçildi.

Yüksekkaya milli takımda

'Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi'nde Alanya'yı temsil eden Ali's Gym Fitness Sahibi Ali İhsan Yüksekkaya, kategorisinde birinci olarak milli takıma seçildi.

15 Nisan 2014 Salı 20:32
Yüksekkaya milli takımda
ALİ's Gym Fitness Sahibi Ali İhsan Yüksekkaya, 10-13 Nisan tarihlerinde Zonguldak'ta düzenlenen 'Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi'nde 70 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Milli takıma seçilen Yüksekkaya 23 Mayıs'ta İspanya'da yapılacak Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. 2010 ve 2012 yıllarında 2 kez Türkiye 2'ncisi olan Yüksekkaya, yarışmaya çok zor bir süreçte hazırlandığını ve özellikle son 1,5 ay çok yoğun bir antrenman ve diet süreciyle definisyon dönemi geçirdiğini söyledi. Amacının gençlere ve genç kalmak isteyen orta yaşlı kişilere spor ve sağlıklı yaşama davet etmek olduğunu belirten Yüksekkaya, "25 yıllık spor hayatımda 12 yıldır spor salonu işletiyorum. Özellikle gençlerin sadece görsellik olarak gördükleri fitnessi hayatının tüm aşamalarında sağlıklı bireyler olarak devam ettirmeleri için hayatlarının bir köşesinde olması gerektiğini düşünüyorum" dedi. 
GENÇLERE TAVSİYE
Vücut geliştirme sporu doğal olarak yapılabilen bir spor dalı olduğuna dikkati çeken Yüksekkaya, "Buna en iyi örnek olarak kendimi gösterebilirim. Ben bu sporu hep naturel yaptım. Derecelerimi de öyle aldım. Özellikle gençlere tavsiyem kesinlikle doping içeren, ne olduğu belli olmayan steroit içerikli ilaçlardan uzak dursunlar. Hatta bunları tavsiye edenleri şikayet etsinler. Çünkü bu yüzden maalesef ölümler bile oluyor. Ayrıca ömür boyu birçok rahatsızlıklarla baş etmek zorunda kalabilirler. Onun için doğal beslenip çalışsınlar. Hem daha sağlıklı, hem de daha güzel vücuda sahip yolabilirler" diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 15.04.2014 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81