Yücel'den esnafa müjde

Yücel'den esnafa müjde

23 Haziran 2016 Perşembe 20:59
Yücel'den esnafa müjde
Ekonomik kriz yaşayan esnaf ve turizmcilere destek olmak için oda başkanları ile istişare toplantısında bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mevzuat ve hukuk çerçevesinde belediyenin aldığı harç ve işgaliye ücretlerinde indirim yapacakları açıkladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm sezonunun kötü gitmesi nedeniyle esnaf ve turizmcilerin yaşadığı sıkıntılara çözüm bulmak için oda başkanları ile bir araya geldi. Belediye Encümen Odasında gerçekleşen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Başkanı Nuri Demir, Alanya Şöförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Metalciler Odası Başkanı Kerim Taş, Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ve Alanya Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Tuğran Sağlamel katıldı.

'KÖTÜ GÜNDE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ'
Toplantıdan sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekonomik kriz yaşayan turizmciler ve esnaflara destek olmak için belediyenin aldığı bazı ücret ve tarifelerde indirim yapacaklarının müjdesini verdi. Başkan Yücel, “Oda başkanlarımız bizi ziyaret etti. Gündemimiz ülkemizin ve bölgemizin huzuru ve refahı. Oda başkanlarımızla bu krizde birlikte hareket ediyoruz. Biz de belediye olarak esnafımıza destek olmak adına reklam ve eğlence vergileri, işgaliyeler gibi bazı ücretlerde meclis ve encümen kararıyla hukuk ve mevzuat çerçevesinde indirim sağlayacağız. Kötü gününde esnafımızın yanındayız. Bu kara günlerin en kısa sürede geçeceğine inanıyorum.” dedi.

ŞAHİN: “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Başkan Yücel’in her zaman kendilerine destek olduğunu kaydeden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Oda olarak diğer oda başkanlarımızla bu krizi nasıl aşabiliriz noktasında çözüm arayışlarımız ile yerel yönetimlerden taleplerimiz vardı. Başkanımızla istişare ettik. Mevzuat çerçevesinde bazı ücretlerde indirim yapabileceklerini söyledi. Bu konuda bize destek veren başkanımıza esnafımız ve oda başkanları adına çok teşekkür ederiz. Ayrıca, hükümetimizden de çeşitli taleplerimiz olmuştu. Yarın Turizm bakanımız Antalya'ya geliyor. Kendisine taleplerimizi yeniden sunacağız. Bu süreçte, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'le de görüştüm. Kendisini de oda başkanlarımızla ziyaret edip taleplerimizi ona da sunacağız" diye konuştu.

- Haber Merkezi
Son Güncelleme: 23.06.2016 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81