Yücel, üç dilde röportaj verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cleo Magazin, Life in Turkey Dergisi, Life in Turkey Online TV ve Alt Om Alanya Dergisi’nin yetkilileriyle röportaj yaptı.

Yücel, üç dilde röportaj verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cleo Magazin, Life in Turkey Dergisi, Life in Turkey Online TV ve Alt Om Alanya Dergisi’nin yetkilileriyle röportaj yaptı.

17 Nisan 2015 Cuma 03:50
Yücel, üç dilde röportaj verdi
Almanca ve İngilizce yayın yapan Cleo Magazin’in redaktörü Fatma Berkan Uluşal, Rusça yayın yapan Life in Turkey Dergisi ve Life in Turkey Online TV’nin sahibi Alyona Shkarupeta ile Danimarkaca yayın yapan Alt Om Alanya Dergisi’nin sahibi Jan Ørum Başkan Yücel’i ziyaret ederek, tamamlanan ve devam eden Belediye projeleriyle ilgili sorular sordular. 50 metreli yeni çevre yolu, Alanya’nın 2015 yılındaki turizm destinasyonları içindeki yeri, İskandinavların Alanya’ya yerleşimindeki artışın sebepleri, Alanya’ya yapılması planlanan golf sahaları, artan Rus nüfusun Alanya’daki yaşama etkileri ve Gökbel Yaylı güreşleri hakkında Başkan Yücel’den bilgi aldılar.
 
STK’LARLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ
Basın mensuplarının sorularını içtenlikle cevaplayan Alanya Belediye Başkanı Yücel, “Alanya’nın tanıtımı için Sivil Toplum Kuruluşları’nın yaptığı her türlü çalışmaya destek veriyoruz. Yerel yönetim olarak ise üzerimize düşen tüm görevleri peyzajından sosyal alanına, temizlik ve güvenliğine varıncaya kadar yerine getiriyoruz. 2015 sezonunun Alanya’da iyi geçeceğine inanıyorum “ dedi.
 
ALANYA MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ
Alanya’ya İskandinav ve Rusların ilgisiyle ilgili soruya ise Yücel, Alanya’nın çeşitli kültürlere, dinlere, medeniyetlere ev sahipliği yapan hoşgörü ve anlayışın en iyi korunduğu medeniyetin beşiği bir şehir olduğunu söyledi. Antalya bölgesine gelen yaklaşık 11 milyon turistin 3.5 milyonunun Alanya’ya geldiğini hatırlatan Yücel, tarihte imparatorluklara başkentlik yapan Alanya’ya, dünyanın her yerinde yoğun ilgi olduğunu belirtti.
 
3 GOLF SAHASININ İHALESİ BU YIL YAPILACAK
Alanya’ya yapılması planlanan golf sahaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Yücel, toplam 6 golf sahasından 3’ünün 2015 yılında ihaleye çıkarılacağını kaydetti.
Alanya’da yayın yapan Cleo Magazin, Life in Turkey Dergisi, Life in Turkey Online TV ve Alt Om Alanya Dergisi’nin yetkilileri Alanya’daki tüm etkinlikleri okuyucularını iletmeye çalıştıklarını söyleyerek, 2014 yılında düzenlenen Gökbel Yağlı Güreşleri’yle ilgili de bilgi aldılar.
 
“EN BÜYÜK ESERİM MUTLU İNSAN SAYISINI ARTTIRMAK”
Belediye Başkanlığınız süresinde Alanya’daki en önemli eseriniz ne olacak diye soran basın mensuplarına Başkan Yücel, “Mutlu insan sayısını arttırmak” cevabını verdi.
 
Son Güncelleme: 17.04.2015 03:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81