Yücel: Pazartesiyi bekleyin

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, gündemde yer alan ‘Alanya’nın nasıl yönetileceği’ sorusunu sormak isteyen basın mensuplarına “Pazartesini bekleyin” yanıtını gönderdi.

Yücel: Pazartesiyi bekleyin

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, gündemde yer alan ‘Alanya’nın nasıl yönetileceği’ sorusunu sormak isteyen basın mensuplarına “Pazartesini bekleyin” yanıtını gönderdi.

18 Nisan 2014 Cuma 00:00
Yücel: Pazartesiyi bekleyin
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, devir teslim töreni ile göreve başladığı 7 Nisan Pazartesi gününden beri ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Alanya Belediyesi, gönderilen çiçeklerle botanik bahçesine benzerken Yücel’i tebrik etmeyen ziyaretçiler de uzun kuyruklar oluşturdu. Ziyaretçiler, dün sabah saatlerinde uzun süre Başkan Yücel’in belediye binasına gelmesini beklediler. Ayaküstü tebrikleri kabul eden Yücel, birimlerdeki incelemelerinin ardından encümen toplantısına girmek istedi. Ancak belediye binası içerisinde bekleyen ziyaretçiler Yücel ile özel olarak görüşmek istediler. İstekleri geri çevirmeyen Yücel, ziyaretçileri ile tek tek Özel Kalem Müdürlüğü’nde görüştü. Yücel, encümen toplantısına geç başladığı için öğle yemeğine çıkmayarak toplantı tamamlanabildi. Öte yandan basın mensupları toplantıda Yücel’e gündeme ilişkin soru sormak istedi. Belediye görevlileri tarafından basın mensuplarının bu isteği “Kamuoyunda merak edilen ve Ak Parti ile CHP’lilerin de sorduğu Büyükşehir Yasası ile Alanya’nın yönetim şeması nasıl olacak?” sorusu ile Yücel’e iletildi. Yücel, ise “Pazartesiyi bekleyin” yanıtını gönderdi. 
AK PARTİLİ ÜYELER HAREKETE GEÇİYOR
Alanya’da muhalefet konumunda olan Ak Parti ve CHP’li meclis üyeleri, Büyükşehir Yasası ile yönetimsel ve coğrafi olarak değişim yaşayan Alanya'da kamuoyunun en çok Alanya'nın nasıl yönetileceğini ve hangi hizmetin hangi belediyeden geleceğini merak ettiğini dile getirerek seçimlerin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen somut bir adımın atılmamasına dem vurmuştu. CHP’li meclis üyesi Gökhan Sipahioğlu, “Yönetim şemasının nasıl olacağı merak ediliyor. Düzgün bir şema kurulsun ve biz de destek verelim. Artık kamuoyu ile paylaşılmalı” demişti. Ak Parti meclis üyeleri ise bu konuyu Antalya BŞB Başkanı Menderes Türel ile enine boyuna konuşmaya hazırlanıyor.
İşçilere Disiplin 
Kurulu geliyor!
Alanya Belediye Encümeni, Başkan Adem Murat Yücel başkanlığında toplandı. Encümen üyeleri Tunahan Kasapoğlu, Adem Er ve Abdullah Öztürk’ün yanı sıra ilgili birim amirleri de encümen toplantısında hazır bulundu. Toplantıda birim amirliklerinden gelen zabıta tutanakları, imar müdürlüğü tutanakları ve vatandaşlardan gelen talepler gündeme geldi.  Birimlerden gelen dosyalar karara bağlandı. Encümen toplantısında ayrıca ‘İşçi Disiplin Kurulu’ oluşturulmasına karar verildi. Beldelerden gelen imarla ilgili ifraz ve tevhid talepleri görüşüldü. Kaçak yapıların yapı durdurma tutanakları görüşülerek karara bağlandı. Alanya’da bulunan ilköğretim okullarından gelen talep ve istekler de encümen üyeleri tarafından incelenerek kabul edildi.
 

Son Güncelleme: 18.04.2014 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81