Yücel: Hiç kimse endişe etmesin!

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in bütün ilçelere eşit hizmet ve fikir alışverişi sözünün ardından Başkan Yücel de Büyükşehir ile uyum mesajı verdi. Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma göstererek vatandaşların hizmet alımında sorun yaşamamaları için gayret sarf ettiklerini belirten Yücel, “Hiç kimse endişe etmesin” dedi.

Yücel: Hiç kimse endişe etmesin!

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in bütün ilçelere eşit hizmet ve fikir alışverişi sözünün ardından Başkan Yücel de Büyükşehir ile uyum mesajı verdi. Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma göstererek vatandaşların hizmet alımında sorun yaşamamaları için gayret sarf ettiklerini belirten Yücel, “Hiç kimse endişe etmesin” dedi.

25 Nisan 2014 Cuma 03:44
Yücel: Hiç kimse  endişe etmesin!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in seçimlerin ardından Antalya'da siyaset döneminin kapanarak hizmet döneminin başladığını ifade ederek “Tüm ilçelerimize herhangi bir ayrıcalık yapmadan, eşit mesafede kalmak suretiyle yatırım yapacağız, proje üreteceğiz. Antalya'mıza hizmet için el ele vererek, gecemizi gündüzümüze katacağız” diyerek bütün ilçe belediye başkanları ile fikir alışverişinde bulunacağı yönündeki açıklamalarının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den de uyum mesajı geldi. Büyükşehir Yasası nedeniyle girilen yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma göstererek vatandaşların hizmet alımında sorun yaşamamaları için gayret sarf ettiklerini belirten Yücel, “Hiç kimse endişe etmesin” dedi. 
‘TÜM İMKANLARIMIZI ZORLAYACAĞIZ’
Yasal çerçevede Alanya menfaatlerini de dikkate alarak hiçbir kişi ve kurumun mağdur olmaması için tüm olanakları seferber edeceğini vurgulayan Yücel, “70 kilometrelik sahil bandı ve 1.598,51 km2’lik bir alan ve 276 bine yaklaşan nüfusu ile Büyük Alanya’da hizmet akışının aksamaması için hangi bölgede ve hangi noktada hizmet birimi açacağımızı planlıyoruz. Temel amacımız vatandaşımızın memnuniyetini ve hayat kalitesini yükseltmek. Büyükşehir Belediyesi ile yapacağımız koordineli çalışma ile sorun yaşamadan sezonu geçirmek istiyoruz. Turizm, tarım, inşaat sektörü ve eğitim kurumlarıyla Avrupa’da kendimizi kabul ettirebilmemiz için herkesin sorumluluğu var. Hizmet noktasında belediye olarak verimi artırmak için tüm imkânlarımızı zorlayacağız” diye konuştu. “Alanya’ya yaşayan herkesin sorunu benim sorunumdur” diyen Yücel, şöyle konuştu: 
‘HEDEF İÇİN ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM’
“Ayrım yapmadan ötekileştirmeden vatandaşımıza eşit ve adil hizmet vereceğiz. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Önemli olan geminin su almamasıdır. Turisti rahatsız eden, huzur bozan, uygulayacağımız sisteme, kurala, yasalara uymayan olursa gerekeni yaparım. Yanlışa göz yummam ve müsaade etmem. Belediye meclisimiz ve encümenimiz ile STK başkanlarıyla çözüm üretmede ortak hareket edeceğiz. Sürdürülebilir turizm ve doğal kaynakların gelecek kuşaklara aktarılabilmesi için el birliğiyle Alanya’ya sahip çıkmamız gerekiyor. Bu noktada Alanya’nın marka değerinin yükseltilmesi için gelecek öneri ve yapıcı eleştirilere açığım. Herkese kapım açık. Şeffaf belediyecilik sözü verdik ve ilk adım olarak basın bürosunu açtık. Kent bilinci ve sorumluluk duygusuyla hareket eden vatandaşlarımıza götüreceğimiz kaliteli hizmet ile mutlu bir Alanya hedefine ulaşmak için elimi taşın altına koydum.”
 
Son Güncelleme: 25.04.2014 03:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81