Yerli turist ne getirdi?

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı’nda doluluğun % 100’e çıktığını ve birçok yerli tatilcinin ise otellerde yer bulamayarak parklarda yattığını söyledi.

Yerli turist ne getirdi?

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı’nda doluluğun % 100’e çıktığını ve birçok yerli tatilcinin ise otellerde yer bulamayarak parklarda yattığını söyledi.

01 Ağustos 2014 Cuma 13:18
Yerli turist  ne getirdi?
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı'nın yaz ayına denk gelmesiyle Alanya'da bulunan turisttik tesislerde doluluğun yüzde 100’e çıktığını söyledi. Çavuşoğlu, “Bu sene Ramazan bayramı Alanya esnafı için son derece iyi geçti diyebiliriz. Çünkü Alanya'da bulunan tüm turistlik tesislerde doluluk oranı bayramda yüzde yüze ulaştı. Geçtiğimiz Cuma gününden itibaren başlayan yerli tatilci akını küçük tesislerde dahil olmak üzere bütün işletmeleri doldurdu. Hatta Alanya'da otellerde yer bulamayan yerli vatandaşlarımızın çoğu araçlarında, çoğu da parklarda yatarak tatilini geçirdi. Yaşamış olduğumuz bu yüzde yüze doluluğun yüzde 10'unu yerli vatandaşlarımız sağladı. Alanya'da yerli vatandaşlarımızın sağladığı doluluk oranı pazartesi gününe kadar sürecek. Çünkü Ramazanında bitmesiyle okullar açılana kadar yerli vatandaşlarımız için tatil devam ediyor. Eylül ayının sonuna, okul tatillerinin bitimine kadar yoğun bir hareketli dönem olacak. Bayram bunun başlangıcıdır. Alanya'da turizm konusunda şuanda iyi gidiyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar da bu rakamların altına düşmeyiz.” dedi.
 
Son Güncelleme: 02.08.2014 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81