Yeni Zabıta Müdürü Akın oldu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla geçtiğimiz hafta Emlak İstimlak Müdürlüğü görevini İbrahim Koçak'a devir eden Hasan Akın, Zabıta Müdürü olarak atandı.

Yeni Zabıta Müdürü Akın oldu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla geçtiğimiz hafta Emlak İstimlak Müdürlüğü görevini İbrahim Koçak'a devir eden Hasan Akın, Zabıta Müdürü olarak atandı.

13 Şubat 2015 Cuma 23:06
Yeni Zabıta Müdürü Akın oldu
 
Geçtiğimiz hafta içerisinde Alanya Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü görevini İbrahim Koçak'a devir eden Hasan Akın, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Naci Kabasakal'ın yerine Zabıta Müdürlüğü görevine atandı. Bilindiği üzere Eski Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nun göreve seçildiği 1999 yılında “Tehdit alıyorum” gerekçesiyle talepte bulunması üzerine Alanya Kaymakamlığı emri, Alanya Emniyet Müdürlüğü oluru ile Sipahioğlu’nu 12 yıl boyunca koruyan polis memuru Naci Kabasakal, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde “Zabıta Amiri” olarak mesaiye başlamıştı. 22 yıllık polis memuru olan ve Alanya’da görev yapan Kabasakal, 1999-2011 yılları arasında tam 12 yıl boyunca Sipahioğlu’nu adeta gölgesi gibi izlemiş ve başarılı bir dönem geçirmişti. Emniyet Teşkilatı’nda yaşanan ‘İkinci Doğu Hizmeti Genelgesi’ uyarınca daha önce doğuda görev yapan polis memurlarının birer ikişer tayininin çıkması üzerine, polis memurluğu görevinden istifa edip Alanya Belediyesi’ne Zabıta Amiri olarak atanan Kabasakal, 7 Mayıs’ta işbaşı yapmıştı. Kabasakal, dün de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Alanya Zabıta Müdürlüğü görevinden alındı. Kabasakal'ın yerine atanan Hasan Akın ise dün yeni görevine başladı. Gün boyunca zabıta ekiplerine gerekli bildirim ve görevlerini belirten Akın, yeni görevinde de kendisine güvenen belediye yönetimine teşekkür etti. Öte yandan Kabasakal'ın yeni görevi ise önümüzde ki günlerde belli olacak.  
 
Son Güncelleme: 13.02.2015 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81