Yeni Tucson'u çok beğeneceksiniz

Hyundai’nin amiral gemisi olarak nitelendirilen Tucson, hem yeni tasarımı ve donanımıyla hem de uygun fiyat ve özellikleriyle beğeniye sunuldu.

Yeni Tucson'u çok beğeneceksiniz

Hyundai’nin amiral gemisi olarak nitelendirilen Tucson, hem yeni tasarımı ve donanımıyla hem de uygun fiyat ve özellikleriyle beğeniye sunuldu.

19 Eylül 2015 Cumartesi 04:08
Yeni Tucson'u çok beğeneceksiniz
Ağustos ayında Türkiye'de satışa sunularak satış rekorları kıran Hyundai’nin son gözdesi Tucson, Hyundai bayilerindeki yerini almasıyla birlikte ziyaretçilerin ve araba tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Tucson, 177 beygirlik benzinli turbo motoruyla hem gençleri hem de kendini genç hissedenleri heyecanlandırıyor.
TUCSON’UN ÖZELLİKLERİ GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR
Ürün gamındaki tüm modelleri yenileyerek iddiasını artıran Hyundai, özellikle Avrupa ve Türkiye pazarlarında Tucson modeliyle SUV segmentinde etkili olmayı hedefliyor. Hyundai Tucson, 1.6 litrelik Turbo GDI motor haricinde aynı hacme sahip atmosferik üniteyle de satın alınabilen, Turbo versiyon, yeni nesil yedi ileri çift kavramalı (7DCT), 1.6 lt GDI atmosferik ünite ise hem manuel, hem de tork konvertörlü otomatik şanzımanla tercih edilebilecek. Yeni Tucson, marka adına farklı bir kimlik oluşturmak için ön kısımda oldukça güçlü bir duruşa sahip bir otomobil olarak öne çıkarken, LED farlar ile birleşen Hyundai’nin karakteristik altıgen ızgarası da otomobilin en önemli yeniliği olarak dikkat çekiyor. Ayrıca LED gündüz farlarını içeren geniş hava girişli ön tampon da otomobile eşsiz bir stil veriyor. Otomobilin daha geniş görünmesi için görsel bir referans sağlayan bu özellikler yan ve arka tarafta da devam ediyor. A sütunundan başlayarak arkaya kadar şık bir profil üzerinde devam eden hatlar da çevik ve dinamik görünümleriyle tasarıma katkıda bulunuyor. Ayrıca Alanses’in yeni Hyundai Tucson modeli çift tonlu alaşımlı jantları ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor. Kaslı yapısı ile aracın adeta tasarımını tamamlayan en önemli unsur olarak gözelerden kaçmıyor. 
TEST SÜRÜŞÜ İÇİN ALANSES SİZLERİ BEKLİYOR
Alanses, müşterilerine birde Tucson modelini denemek isteyenler için ayrıca 20 Eylül’e kadar test sürüşü imkanı için sizleri bayilerine bekliyor. Hyundai Tucson modeline Alanya’da ilginin oldukça fazla olduğunu belirten Alanses Satış Müdürü Berna Kanbolat, Tucson modelinin daha piyasa da satışını başlanmadan müşteriler tarafında yakından takip edilen bir araç olduğunun söyledi. Kanbolat, ”Tucson benim olduğu kadar müşterilerinde fazlasıyla dikkat çeken bir model oldu. Türkiye genelinde ve Alanya’da bayimizde satışa sunulan Tucson modeli satış rekoru kırmaya devam ediyor. Gerek özellikleriyle gerekse satış imkanlarıyla, müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz. Tucson bizim yeni gözbebeğimiz diyebilirim. Ayrıca bayimizde aracı test etmek isteyen müşterilerimiz içinde 20 Eylül’e kadar tüm müşterilerimiz bekliyoruz” diye konuştu.  
 
Son Güncelleme: 19.09.2015 04:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81