Yağışlı hava devam edecek

Yağışlı hava devam edecek

Yağışlı hava devam edecek

Yağışlı hava devam edecek

04 Mayıs 2016 Çarşamba 22:39
Yağışlı hava devam edecek
Alanya Kaymakamlığı Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü ve Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezince yapılan son tahminlere göre, bölgemizde halen devam eden sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların; bugün Burdur ve doğu ilçeleri, Isparta geneli ile Antalya kuzey ve doğu ilçelerinde (Antalya, Döşemealtı, Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş) kuvvetli (21-50 kg/m2 ) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 mm/m²) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, hortum ve çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

DENİZCİLER DİKKATLI OLSUN
Akdeniz’de batı ve güneybatı yönlerden esmekte olan rüzgarın; fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın bugün, günün ilk saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere tüm ilgililerin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekiyor.
Son Güncelleme: 04.05.2016 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81