Vali tebdili kıyafetle

Antalya Valisi Muammer Türker, hafta sonunda Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Vali tebdili kıyafetle

Antalya Valisi Muammer Türker, hafta sonunda Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

05 Ocak 2015 Pazartesi 03:52
Vali tebdili kıyafetle
Antalya Valisi Muammer Türker, ailesiyle birlikte geldiği Alanya’da, sırasıyla Alanya Kalesi, İç Kale, Süleymaniye Cami, Kültür Evi, İpek Evi, Mecveddin Sarnıcı, Gemili Mescit ve Kale Kapısı’nı gezdi. Vali Türker, gezi sırasında kendisine eşlik eden Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ve Müze Müdürü Seher Türkmen’den tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi aldı.
 
VALİ TÜRKER GENÇLERLE SOHBET ETTİ
Antalya Valisi Muammer Türker, gezi sırasında Alanya Kalesi’nde karşılaştığı gençlere öğrenci olup olmadıklarını sordu. Gençlerin açık lisede okuduğunu öğrenince Vali Türker, onlara ileriye dönük hedeflerinin neler olduğu sorusunu yöneltti. Henüz bir karar vermediklerini öğrenen Antalya Valisi Muammer Türker “Artık ileriye dönük hedeflerinizi saptayacak, düşüncelerinize yön verecek yaştasınız. Bir an önce hedeflerinizi belirleyin” dedi. Antalya Valisi Muammer Türker, Alanya Kalesi’nde hediyelik eşya satan esnafa hayırlı işler temennisinde bulunup, kale sakinleri ve kaleyi gezen turistlerle sohbet etti.
 
SELÇUKLU YAPILARINDA İNCELEME
Antalya Valisi Muammer Türker, daha sonra Selçuklu yapıları olan Tersane, Kızılkule ve Tophane’yi gezerek bu yapılar hakkında Kaymakam Tanrıseven’den detaylı bilgiler aldı. Gezisinin son durağı Damlataş Mağarası olan Vali Muammer Türker ve ailesi, geziden memnun bir şekilde Alanya’dan ayrıldı. Antalya Valisi Muammer Türker ve ailesine Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Müze Müdürü Seher Türkmen eşlik etti.
 
Son Güncelleme: 05.01.2015 03:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81