Uyuşturucu tacirlerine 12 yıl 6 Ay cezası verildi

Alanya'da 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan yargılanan bir kişi 8 yıl 4 ay, uyuşturucu bulunduran diğer sanık ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çaptırıldı.

Uyuşturucu tacirlerine 12 yıl 6 Ay cezası verildi

Alanya'da 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan yargılanan bir kişi 8 yıl 4 ay, uyuşturucu bulunduran diğer sanık ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çaptırıldı.

26 Mayıs 2016 Perşembe 21:40
Uyuşturucu tacirlerine  12 yıl 6 Ay cezası verildi
Alanya'da  'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan yargılanan bir kişi 8 yıl 4 ay, uyuşturucu bulunduran diğer sanık ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çaptırıldı. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan yargılanan ve aynı suçtan tutuklu olan sanıklardan O.C.D. (22) ve E.B. (48)  mahkeme salonunda hazır bulundu.  
MAHKEMEDE İNKAR ETTİLER
E.B.(48) mahkemede “Ben kesinlikle uyuşturucu ticareti yapmadım. Tahliyemi ve beraatımı talep ediyorum” diyerek savunmasını yaptı. O.C.D (22) mahkemede “Ben hapları kendim kullanmak için satın almıştım. Psikolejim iyi değildi. Sırf bu sebeple hapları almıştım. Haplarla E.B’nin bir alakası yoktur. Ben kesinlikle uyuşturucu ticareti yapmadım. Bu nedenle tahliyemi ve beraatımı telap ediyorum” dedi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık E.B’a 8 yıl 4 ay, O.C.D'ye 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.  Alanya Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesine tutuklu olarak getirilen iki sanık E.B ve O.C.D tutuklu bulundukları Alanya LTipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

EXTACY VE KENEVİRLE YAKALANMIŞLARDI
30 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen olayda, Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliğine bağlı ekiplerince istihbari çalışmalarda şüpheli E.B'ın uyuşturucu madde ticareti yaptığı Uyuşturucu maddeleri Dinek Mahallesi Hacımehmetli Caddesi üzerindeki 07 plakalı aracında bulundurduğu bilgisi üzerine yapılan baskında şöför koltuğunda E.B, ön yolcu koltuğunda ise O.C.D oturduğu tespit edilmesi üzerine O.C.D yapılan aramada montun cebinden naylon poşet içersinde 10 adet extacy hap, ele geçirilirken, E.B'ın evinde yapılan aramada 1 adet excaty hap, 3 parça halinde 16 gram hint kenevir tohumu 2 adet ekili hint kenevir bitkisi ve hassas terazi ele geçirilmişti. KOM ekiplerince gözaltına alınan E.B ve O.C.D emniyette ifadeleri alındıktan sonra çıkartıldığı nöbetçi mahkemece uyuşturucu suçundan tutuklanarak Alanya L.Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmişlerdi.

Mehmet AL
Son Güncelleme: 26.05.2016 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81