Uyar'ı duygulandıran buluşma

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, seçim çalışmalarını önceki akşam Çakallar ve Saburlar Mahalleleri'nde sürdürdü. Uyar, "En çok oyu doğup, büyüdüğüm köyüm olan Çakallar'dan istiyorum." dedi.

Uyar'ı duygulandıran buluşma

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, seçim çalışmalarını önceki akşam Çakallar ve Saburlar Mahalleleri'nde sürdürdü. Uyar, "En çok oyu doğup, büyüdüğüm köyüm olan Çakallar'dan istiyorum." dedi.

04 Haziran 2015 Perşembe 10:27
Uyar'ı duygulandıran buluşma
7 Haziran Genel Seçimleri için ara vermeden çalışan MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Mahmutlar ve Konaklı'da esnaf ziyaretinin ardından akşam toplantılarına Alara ile başlayıp Çakallar ve Saburlar ile devam etti. Halkın geniş katılım gösterdiği toplantılarda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya 5. Sıra Milletvekili Cafer Uyar'a İlçe Başkanı Hilmi Er, 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez ve partililer eşlik etti. Uyar, toplantılarda AKP iktidarını eleştirirken, MHP'nin neden iktidar olması gerektiğini ifade etti. Bölge ile olan bağlarını da anlatan Uyar, 2011'de bölgeye yapılması için çalıştığı köprü ve müzenin AKP'liler tarafından 'Prim yapılmasın' diyerek nasıl engellendiğini açıkladı. ‘
 
'ÇAKALLAR'IN UYAR'A DESTEK OLMASI LAZIM'
Er ve Uyar, köyleri olan Çakallar'da da kalabalık bir halk topluluğu tarafından coşkuyla karşılandı. Er, yatığı konuşmada, “AKP'nin İstanbul'dan başvuru yapan ve kendisine verecek oyu dahi olmayan adayı Sena Nur Çelik 'Alanya Adayı' olarak kabul edilemez. Alanya'nın seçilebilir noktadaki tek adayı Cafer Uyar’dır” dedi. Hüseyin Yıldız da her yerden daha fazla Çakallar'ın Uyar'a destek çıkması gerektiğini vurguladı. Er ve Yıldız’ın ardından konuşan Uyar, doğup büyüdüğü köyde duygusal anlar yaşadı. Uyar, kendisini ve anılarını anlatırken sık sık konuşmasını kesmek zorunda kaldı. 
 
‘EN ÇOK OYU BURADAN İSTİYORUM’ 
Ağlamamak için kendisini zor tutan Uyar'ın yanı sıra aynı köyden olan Hilmi Er'in de gözleri doldu. Köylülerin alkışlarla destek verdiği Uyar, doğup büyüdüğü köyünden alacağı desteğin çok kıymetli olduğunu söyledi. Köyü için her şeyi yaptığını, iktidarın engellemelerine rağmen her yere olduğu gibi hizmetler getirdiğini ifade eden Uyar, milletvekili olduğu zaman diğerleri gibi doğup büyüdüğü köyünü unutmayacağını ve menfaati doğrultusunda bakmadığını vurguladı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Uyar'ı köylüleri sarılarak uğurladı. Köyünden tam destek alan Uyar, programını Saburlar'daki toplantı ile tamamladı.
 
Son Güncelleme: 04.06.2015 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81