Uyar bu kez 4'te

1 Kasım seçimleri öncesi milletvekili aday listesini açıklayan ilk siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oldu. 7 Haziran'da 5. sıradan aday gösterilen Cafer Uyar bu kez bir sıra yükselerek 4. sıraya yazıldı.

Uyar bu kez 4'te

1 Kasım seçimleri öncesi milletvekili aday listesini açıklayan ilk siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oldu. 7 Haziran'da 5. sıradan aday gösterilen Cafer Uyar bu kez bir sıra yükselerek 4. sıraya yazıldı.

19 Eylül 2015 Cumartesi 04:03
 Uyar bu kez 4'te
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) 1 Kasım erken seçimleri öncesinde milletvekili aday listelerini açıklayan ilk parti oldu. Antalya listesinde Alanya'dan iki isme yer verildi. 7 Haziran'ın 5. sıra adayı Cafer Uyar bu kez 4. sıraya yazılırken, Alanyalı kamu görevlisi Meryem Aydoğan ise 10. sıradan listeye yazıldı. Bir dönem Kestel Belediyesi'nde görev yapan Aydoğan, yaklaşık 15 yıldır, halen MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in başkanı olduğu Alanya Sulama Birliği'nde görev yapıyor.
 
'ADALETLİ BİR SEÇİM OLMASINI İSTİYORUZ'
Listeyi değerlendiren MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, "Öncelikle Alaya'mıza, Antalya'mıza ve ülkemize hayırlı olsun. 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin demokratik ve adaletli bir seçim olmasını temenni ediyoruz. Biz Alanya'mızın adayının daha üst sıralarda değerlendirilmesini arzu ve talep ediyorduk. Ama Alanya'mızın adayı 4. sırada yer aldı. Dolayısıyla bizim 4. sırada ki Alanya adayımızı Ankara'ya göndermemiz konusunda herhangi bir tereddütümüz yoktur. Ayrıca CHP'nin Alanya adayının olmaması partimize olumlu bir şekilde yansıyacağını düşünüyoruz" dedi.
 
'ALANYA SEVDALISIYIM'
4. sıradan Antalya Milletvekili adayı olan Cafer Uyar ise, "Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin sıkıntılı bir döneminde siyasetin partinin bana verdiği bu görevin farkındayım. Bundan önce 5. sıradaki tepkim neyse şimdide aynı. Benim için 5-7-8 -10 fark etmez. Ben siyaseti kendi çıkarlarım yada hobilerim için yapmıyorum. İnandığım bir dava için yapıyorum. Davam Türk milleti ve Alanya. 7 Haziran seçimlerinde 5. sıradayken  nasıl 1 ve 2 gibi çalıştıysam şimdi de aynı şekilde çalışacağım. Ben hem partim açısından hem de Alanya açısından üzerimde ki sorumluluğu biliyorum. Türkiye sevdalısı ve yerelde Alanya sevdalısı bir emekli öğretmen olarak hizmet etmek istiyorum. Partim Alanya'yı önemsemiş ve bizi dördüncü sıraya yazmış. Partimin Alanya'yı önem semesinden dolayı son derece memnunum" dedi. 
 
Son Güncelleme: 19.09.2015 04:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81