Uyar, Zamanoğlu ile buluştu

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, ve MHP İlçe Yönetimi dün Haber Alanya Gazetesi'ni ziyaret etti.

Uyar, Zamanoğlu ile buluştu

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, ve MHP İlçe Yönetimi dün Haber Alanya Gazetesi'ni ziyaret etti.

22 Nisan 2015 Çarşamba 01:22
Uyar, Zamanoğlu ile buluştu
MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, ve MHP İlçe Yönetimi dün Haber Alanya Gazetesi'ni ziyaret etti. İmtiyaz sahibi Cevdet Zamanoğlu ile seçim üzerine sohbet eden Uyar, "Alanya’nın gözdesi olmak istiyorum. Bakış açımla, anlayışımla, toplumu kucaklamamla, siyasetteki adaba edebe uyma, siyaseti belli ahlak sınırları içerisinde uygulama yönünde Alanya’yı kucakladığımı düşünüyorum" dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) beşinci sıra Antalya Milletvekili Aday Cafer Uyar, Haber Alanya Gazetesi İmtiyaz sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu ziyaret etti. Uyar'a ziyareti sırasında Alanya MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve yönetim kurulu eşlik etti. Ziyarette konuşan Uyar, "Amacımız Ahmet’i Mehmet’i Hasan’ı yada Cafer’i vekil yapmak değil. Kişilere dönük bir siyaset anlayışımız yok. Amacımız; yanlış giden bir takım şeylere müdahale edebilmek için güçlü bir grup kurup TBMM’ye girmek. Eğer milletimiz yönetme hakkını bize verirse, ülkeyi yönetmek ve bu kötü gidişe dur demek. Bu anlamda da, kendi kapımızın önündeki görevimiz ne ise bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.
 
'ALANYA BANA SAHİP ÇIKACAK'
Geçmiş yıllarda 8-10 yıl Alanya MHP İlçe Teşkilatında görev yaptığını hatırlatan Uyar, "Neticede ilçe başkanlığı yaptım. Alanya’da her şeyin en güzelini yapmaya çalıştık. Sevdamız Alanya. Alanya’da yaşayan herkesin mutlu olmasını, huzurlu olmasını, güven içinde olmasını, ticareten iyi kazanmasını ve kazandığı ile mutlu olmasını, Alanya’nın gelişmesini, köylerinde beldelerinde şehirde Türkiye Devleti’nin imkanlarından yararlanması için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Şimdi, yeni bir göreve talip olduk. Torosların yüzyıllardan beri mağdur edildiğine inanıyorum. Dolayısıyla Toroslardan yükselen ses, Torosların sesi olmak istiyorum. Torosların gür sesi olmak istiyorum. Bu anlamda Alanya’nın gözdesi olmak istiyorum. Bakış açımla, anlayışımla, toplumu kucaklamamla, siyasetteki adaba edebe uyma, siyaseti belli ahlak sınırları içerisinde uygulama yönünde Alanya’yı kucakladığımı düşünüyorum. Alanya’nın ciddi anlamda diğer siyasi partilerde seçilebilecek bir adayı olmadığını göz önüne alarak, Alanya’nın bana sahip çıkacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
 
'BEN HALKIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM'
Alanya deyince aklına 81 ilin geldiğini belirten Uyar, "81 ilden meydana gelen çok kardeşli bir aile aklıma geliyor. 81 ilden Alanya’ya yerleşen insanların Alanya’nın suyundan, havasından, yeşilinden olumlu olumsuz her şeyinden etkilenen insanların Ankara’da sesi olacağıma inanıyorum. TBMM’nin elbette ki akademik etiketi olan insanlara ihtiyacı var. Ama akademik kariyerin yanında TBBM’de Antalya’dan oraya gelen herhangi bir vatandaşın derdini anlayabilecek, gözünün içine baktığı zaman içini okuyabilecek, içinden gelen insanlara da ihtiyacı var. Cafer Uyar işte bunun temsilcisi. Halkın içerisinden tırmana tırmana oralara doğru yürüyen bir örnek. Dolayısıyla bu örneğe halkın sahip çıkacağına inanıyorum. Kaş’tan Karaman sınırına kadar Cafer Uyar’ın bu coğrafyanın sesi olacağına inanılıyor" dedi. Cevdet Zamanoğlu ise Uyar'a milletvekilliği için çıktığı bu yolda başarı temennisinde bulundu.
 

Son Güncelleme: 22.04.2015 01:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81