Uyar,'Jawa' ile tur attı

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, seçim çalışmalarını Gazipaşa'da sürdürdü. Uyar, Gazipaşa sanayi esnafı tarafından restore edilen 'Jawa' marka motosiklet ile sanayi turu attı.

Uyar,'Jawa' ile tur attı

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, seçim çalışmalarını Gazipaşa'da sürdürdü. Uyar, Gazipaşa sanayi esnafı tarafından restore edilen 'Jawa' marka motosiklet ile sanayi turu attı.

08 Mayıs 2015 Cuma 06:59
Uyar,'Jawa' ile tur attı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, dün Gazipaşa'da ziyaret turuna başladı. Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nda partililer ile bir araya gelen Uyar'a Alanya İlçe Yönetimi ve 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız da eşlik etti. Teşkilattaki toplantının ardından Uyar, Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Yüksel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zahide Doğan, 30 Mart yerel seçimlerinde Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan Ali Tarık Tepe ve partililer ile birlikte Gazipaşa Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaret etti. Partililer ile birlikte bütün sanayi esnafını selamlayan ve destek isteyen Uyar, büyük bir ilgi ile karşılaştı. Gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini bildiren Uyar, "Ben Cafer Hoca. Emekli öğretmenim. Alanya'nın Çakallar Köyü'nden. Sizden birisiyim, köylü çocuğuyum. Sizin desteğinizle Ankara'ya gidip sesiniz olmak istiyorum" dedi. Esnafların sorunlarını dinleyen Uyar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamış olduğu seçim beyannamesindeki vaatlerin bütün vatandaşların refah, huzur ve geleceği için hazırlandığını vurguladı. Geçmişte milletvekilliği için oy isteyenlerin Ankara'ya gidince kendilerini unuttuğunu ifade eden esnafa Uyar, "Cafer Hoca Alanya'da 10 yıldır ilçe başkanı. Hikayeleri çoktur. Cafer Hoca Ankara'ya gidip kanun yapma iddiasında değil. Cafer Hoca, Gazipaşa'dan Ankara'ya giden dertlinin şöyle elinden tuttuğu zaman içten kucaklayacak kişidir. Orada hukukçuya, mühendise ihtiyaç var. Ama orada bir de insanımızın elinden sevgiyle tutacak insana da ihtiyaç var. İşte o Cafer Hoca. Şimdi sizin desteğiniz lazım" diye konuştu. Alanya'nın il olması gerektiği konusunda fikir bildiren bir esnafa da en çok il mücadelesinin kendisinin verdiğini ifade eden Uyar, 507 vekile ve genel başkanlara rapor gönderdiğini de hatırlattı. Sanayi esnafı tarafından restore edilen 'Jawa' marka motosiklet ile sanayi turu da atan Uyar, bütün esnaflara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
 
Son Güncelleme: 08.05.2015 07:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81