Uyar, durmak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, ziyaret programına Alanya Karadeniz Derneği, Kayserililer Derneği ve ALSAV ile devam etti. Uyar'a ziyaretlerde MHP Antalya İl Başkanlığı ekibi eşlik etti.

Uyar, durmak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, ziyaret programına Alanya Karadeniz Derneği, Kayserililer Derneği ve ALSAV ile devam etti. Uyar'a ziyaretlerde MHP Antalya İl Başkanlığı ekibi eşlik etti.

01 Mayıs 2015 Cuma 23:27
Uyar, durmak bilmiyor
MHP  Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve yönetim kurulunun katılımıyla Antalya Milletvekilleri Adayları Mehmet Günal, Tarkan Akıllı ile birlikte ziyaret turunda temaslarda bulunan Uyar, herkesten destek istedi. Uyar, buradaki programın ardından beraberindeki heyet ile birlikte Gündoğmuş'a geçti.

Torosların devletin imkanlarından şimdiye kadar yararlanamadığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar “ Ben öyle inanıyorum 8 yıldır siyaset yaparken edep ve adabı toplumumuzun değerlerini rencide etmeden siyasete belirli bir seviye getirmek için hassas bir siyasi çizgide yürüdüm. Biz Alanya’da sulu siyasetten uzak durduk ve duracağız. Ancak bizim toplumumuzun en büyük ihtiyacı ise 700 yıldır Osmanlı Alanya’ya geldiğinden bu yana Alanya’nın ve Torosların mahrum edildiğine devlet imkanlarından yararlandırılmadığına inanıyorum. Torosların sesinin de bir yerlerde yüksek sesle çıkartılmadığına inanıyorum. Bugüne kadar Torosların tamamı birileri tarafından elinden tutup çıkartılmamış. Sebebi ise dar alanda merkeze hizmet etmek için gayret göstermiş olmasıdır.” dedi.Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki ve İbradı’nın desteğiyle Ankara’ya gideceğine inandığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar “ Toroslardan Ankara’ya gidip memleketine geri geldiğinde şöyle halkının gözüne baktığı zaman yüreğinin çırpıntısını anlayacak insanlara ihtiyaç var. Dolayısıyla Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki ve İbradı için aday Cafer Uyar’dır. Ahırın kokusundan, toprağın kokusundan, terin kokusundan rahatsız olmayan bir insan lazım buda Cafer Uyar’dır. CHP ve AKP topu penaltı noktasına koydu. Kaleciye de dedi ki “Çekil Cafer Uyar gol atacak. Torosların sesi olacak.” Kale boş Allah’ın izniyle 90’a golü Torosların gücüyle atacağız. 
Bunun bilinciyle tüm ilçe teşkilatlarımız MHP 5. Sıra dayı Cafer Uyar’ı Torosların Ankara’da temsilcisi ol diye seferber oldu.” dedi.Boş Alanya haritasına tüm köy ve beldelerini hatasız çizebileceğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar “Biz Torosların evladı bu toprakların sevdalısı olarak yıllardır halkımıza hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu çalışmanın karşılığı olarak buna inanmayan var ise boş Alanya haritası getirsin. Alanya’nın 
68 köy 16 beldesini hiç hatasız çizemezsem yerlerine koyamazsam isimlerini yazamazsam bu işi bırakacağım. Alanya, Gündoğmuş, Manavgat ve Gazipaşa’yı bilen aralarından gelen birisiyim.” dedi.
 
"UYAR'A GÜNDOĞMUŞ'TAN TAM DESTEK"
(MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, diğer Milletvekili Adayları Mehmet Günal, Adem Uslu ve çok sayıda partili ile Gündoğmuş'a çıkarma yaptı. Milletvekili Adaylarını ve partilileri Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Yüksel ile parti mensupları karşıladı. Halk Pazarı ve çarşı esnafı ziyaret eden MHP'lilere yoğun ilgi gösterildi. Kendisini tanıtan Uyar, "Ben Çakallar Köyü'nden Cafer Hoca. Dedem rahmetli Senir'de yatıyor. Beni çoğunuz tanır. Torosların evladıyım. Ben de bütün Torosları tanırım. Sizi iyi bilen, sizin derdiniz ile dertlenen, sıkıntınızı anlayanları seçin. Seçildikten sonra unutanları değil. Bu ülkenin MHP'ye ihtiyacı var. Sizin desteğiniz ile inşallah başaracağız." dedi. Uyar, kendisini bir çok kişinin tanıdığı Gündoğmuş'ta babasını ve dedesini bilenlerle anılarını tazeledi. "Seni hepimiz tanırız. Desteğimiz sana Cafer Hoca" diyen Gündoğmuşlar, 7 Haziran için söz verdi. Ziyaretlerin ardından Milletvekili Adayları, İlçe Başkanı Yüksel ve bütün partililer Gündoğmuş İlçe Seçim Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdiler. Açılış kurdelesini Uyar, Günal, Uslu ve İlçe Başkanı Yüksel birlikte kestiler. Törende MHP'ye yeni katılanlara rozetleri de takıldı.
 
 

Son Güncelleme: 01.05.2015 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81