Uyar: Doğru ortaya çıkacaktır

FETÖ/PYD soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen SGK Alanya eski Müdürü Halil Murat Uyar, bir açıklama yaptı.

Uyar: Doğru ortaya çıkacaktır

FETÖ/PYD soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen SGK Alanya eski Müdürü Halil Murat Uyar, bir açıklama yaptı.

05 Eylül 2016 Pazartesi 00:52
Uyar: Doğru ortaya çıkacaktır
FETÖ/PYD soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen SGK Alanya eski Müdürü Halil Murat Uyar, bir açıklama yaptı. Uyar'ın açıklaması şöyle: "40 senelik yaşamım boyunca hiçbir ortamda hiçbir şartla bir araya gelmediğim, hayat çizgimin hiçbir döneminde yolumun kesişmediği, hayatımda bir çaylarını içmek için bile bir araya gelmediğim, hiçbir şekilde derneklerine, sendikalarına bankalarına, bireysel emekliliklerine, okullarına, dershanelerine 1 gün bile benim veya tüm ailemin herhangi bir ferdinin kaydımın olmadığı, 2010 yılında Merkez Müdürlüğümü, 2011 yılında İl Müdür Yardımcılığımı engelleyen, memuriyet hayatım boyunca bu ve bunun gibi oluşumların zulmünü gören ve her ortamda elimden gelen tüm gücümle mücadele ettiğim FETÖ oluşumuna ilgim olduğum gibi bir yanlışlıkla görevimden ihraç edildiğim kamuoyunun malumları.
Yayınlanan listede ismimim maddi bir hata neticesinde yanlışlıkla yer aldığı düşüncesindeyim ve bu yanlışlığın en kısa zamanda düzeltileceğine inancım tam. 
Bu süreçte beni çok yakından tanıyan dostlarımız, vatandaş odaklı hizmetlerimizden dolayı vesileyle tanıştığımız vatandaşlarımız, sosyal ve kültürel olarak bir araya gelme fırsatımız olarak tanıştığımız arkadaşlarımız bu terör örgütüne mücadelemizi ve duruşumuzu bilen, bizzat gelen, gelemediği için arayan mesaj atan, veya selamlarını ileten değerli Alanya halkının desteğini arkamda hissetmekten onur ve gurur duydum. Hizmet almaya gelen halkımızı bugüne kadar hep kendi ailemden biri olarak gördüm ve elimden ne gelirse işlerini kolaylaştırmak için personelimle gayret gösterdim. Alanya halkının da her kesimiyle beni ailesinden biri görerek bu süreçte destek vermesi beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Yeni hizmet binamızda vatandaş odaklı yeni projelerimizi hayata geçirme çabasındayken böyle bir trafik kazası yaşadık. Sağduyulu yetkililerimizin de çabasıyla doğrunun er veya geç yerini bulacağından hiçbir zaman şüphem yok."
Son Güncelleme: 05.09.2016 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81