Uyar: Berberoğlu densizlik yapmış!

MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar gündeme dair sert açıklamalarda bulundu. Uyar, “Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu yapmış olduğu açıklamalarda çok büyük laflar etmiştir ve kelimenin tam anlamıyla densizlik yapmıştır" dedi.

Uyar: Berberoğlu densizlik yapmış!

MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar gündeme dair sert açıklamalarda bulundu. Uyar, “Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu yapmış olduğu açıklamalarda çok büyük laflar etmiştir ve kelimenin tam anlamıyla densizlik yapmıştır" dedi.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 03:23
Uyar: Berberoğlu  densizlik yapmış!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun Ekmeleddin İhsanoğlu için 'Türkiye'de İstiklal Marşı’nı bilmeyen cumhurbaşkanı olamaz’ sözlerine “Ne mutlu Türk'üm diyene, sözünü sulandıran ve yasaklayan TC ifadesini Türkiye Cumhuriyeti kurumlarından indirten kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yani bu sözü söyleyen Mustafa Berberoğlu'nun genel başkanıdır” diye karşılık verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yaklaşıldıkça İhsanoğlu’na desteğin arttığını ve ilçe teşkilatı olarak ellerin gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Uyar, “Özellikle Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı makamına oturmasını biz Türk Milletinin başına gelebilecek  büyük tehlikelerden birisi olarak görüyoruz” dedi. 
ERDOĞAN’IN CUMHURBAŞKANLIĞI TEHLİKELİ
Nedenini açıklayan Uyar, “Çünkü Erdoğan 12 yıllık iktidarlığı süresince bariz olarak yaptığı en önemli şey 30-40 bin insanımızın hayatına kasteden PKK terör örgütü liderinin arzu ve isteklerini muhatap alarak ve onların her dediğini yerine getirmiş olması onların yeni taleplerini de  yerine getireceği işaretini verdiğinden dolayı biz Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığını çok tehlikeli bir gelişme olarak görüyoruz" diye konuştu. Berberoğlu'nun yaptığı açıklamalara da değinen Uyar, şöyle devam etti: “Mustafa Berberoğlu yapmış olduğu açıklamalarda çok büyük laflar etmiştir ve  kelimenin tam anlamıyla  densizlik yapmıştır. 2000 yılında koalisyon hükümeti sırasında Ahmet Necdet Sezer'i Cumhurbaşkanı seçen parti başkanlarını dış mihrakların içerideki uzantısı olarak değerlendirmiş ve böyle bir ifade de bulunarak kendi yerlerine bu partileri koymuştur. 
ERDOĞAN HELAL LOKMA YEDİRMEDİM DEDİ
Bu elbette ki bir cehaletin ürünü değildir.  Bu bilerek edilen bir laftır. PKK gibi terör örgütü ve dış güçlerle her türlü işbirliğini yapan Ak Parti’dir. Yani dolayısıyla dış mihrakların içeride işbirliği yaptığı mihrak PKK'dır. Onlarla görüşen ve onlarla işbirliği yapan da AKP'dir. Ben bu tip ifadeleri kullanan Sayın Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nu yadırgadığımı buradan belirtmek istiyorum. Allah Ak Parti'nin ve Erdoğan'ın şerrinden bu milleti  korusun. Erdoğan'ın ‘Ben çocuklarıma helal lokma yedirmedim’ dediği gibi yani sürç-i lisan ettiği gibi her insan Allah'ın kulu sürç-i lisan edebilir. Türk'üm, doğruyum, çalışkanım, diyen Türk öğrencilerinin bu ifadeyi söylemesini yasaklayan Erdoğan ve onun hükümetidir. İstiklal Marşı’nı tartışmaya açan AKP ve onun hükümetidir. Ne mutlu Türk'üm diyene sözünü sulandıran ve yasaklayan TC ifadesini Türkiye Cumhuriyeti kurumlarından indiren Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu sözü söyleyen Mustafa Berberoğlu'nun genel başkanıdır” dedi.
 
Son Güncelleme: 02.08.2014 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81